- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Amin canım inşallah hayırlısı neyse o olsun :)anladım canım üzlme hepimiz üzülüyoruz ama ben bunda da var muhakka bizim bilmediğimiz bi hayır die teselli ediyorum kendimi inşallah rabbim taez vakitte yaşatır o mutluluğu bize
Günaydın canım :) Napalım kısmet böyleymiş :) Bi regl olsam rahatlıycam aslında.. benim hiç gecikmem olmazdı niye böyle oldu anlamadım
Tmm canım zaten ağrım sızım yok regl olana kadar hiçbişey içmem merak etme :) Çok sağol düşündüğün içinSeni tekrar heveslendirmek istemem ama cnm. Daha önce birinden duymuştum. İlk kan tahlilinde hcg 1 lerde bi rakam çıkmış. Doktorda hamile değil diye hormonel ilaç vermil tedavi için. Kız ilaca başlamış ertesi gün bsyılmış başka yere götürmüşler. Orda hcg çok yüksek çıkmış meğer hamileymiş daha önceki yrr hatalı yapmış. Bide adet 9 gün geçtiği halde ilk yaptırdığı yerde çıkmamış. Sen yinede tedbirli ol ilaç falan içme cnm
varmı yeni hamişler noldu sonuçlar
Bende az önce kan verdim canım 13.30 da alcam ins çok gerginim
Ee hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah cnm
Sağol canım ya ins hayırlı haberlerle dönerim
hadi hayırlısı umarım pozitif çıkar canım haberdar et bizi de merak ederim bennBende az önce kan verdim canım 13.30 da alcam ins çok gerginim
hadi hayırlısı umarım pozitif çıkar canım haberdar et bizi de merak ederim benn
Kızlar yarin adet günüm sanki bugünden olcakmisim gibi hissediyorum insAllah olmam ya cok umtluydum bu ay.. ins tez zamanda hamis haberleri veririz burdan hepimizzz :))..
Canım benim bat ta yarın bende aynı senin gibi hissediyorum ama testlerim 2 gundur pozitif çıkıyor bugunde kan verdim bakalım nolcak sen test yapmış miydin
Ya süper canım hadi hayırlısı :) adete bi hafta kala dayanamadım idrar testi yaptim negatif çıktı tabikide baskada bisi yapmadim gunumu bekliyorum heyecanla :)
Çok erken yapmışsın canım keşke tekrwrlasaydin dün bugün fln ins hamileyizdir ikimizde:)))
1 Aralık adet günüm heyecanla bekliyorum :) Bu ay ilk denememiz ve dün kasık ağrım çook oldu
Ah aho ağrılar için neler vermem ins hamileyizdir canm benimde yarin günüm öyle aman aman belirtim yok :)
Ayy benim adetime 1 gün kalsa koşa koşa test yaparım iyi dayanıyosun :)
:) napim dayanmayip be canim daha once cokk adetten once kan testi verdim ama hep negatif sonuc almak uzucu, esiminde uzuldugunu gormek dahada betero yüzden sabirla gunumun gecmesini beklicem insAllah tabi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?