Öyle zaten canım bu ay adet olsan daha olduğun gün diğer ayın hayallerine başlıyorsun demi :) guzel ya Allah yokluğunu aratmasin kimseye geç olsun güç olmasın tabiaynen aman aman çok olsun zaten onları gördükçe moral oluyo bize de Allah herkese nasip etsin canım.umarım çok erkendir daha ondan çıkmamıştır belli olmaz regl olana kadar umut var :) ben regl oldum umut kalmayınca bu aydan bi sonraki ay için planlara başladım ovulasyon testiyle denicem bu ay da bakalım nasip artık :)
Yok canım uzulmuyorum hayırlısı olsun ins. Ben eminim hiç ummadığımiz zamanda Rabbim yüzümüzü guldurecek insallah :)Valla canım bilemiyorumki hayırlısı olsunüzme kendini.. Daha varmış belki erken olduundan çıkmamıştır
tamam canım teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın bu ay bunları da değerlendiricem ateşe de bakarım durumun sağlamasını da yapmış olurum hemEvet canım yumurtlamadan bir gün önce ateş düşüyor ertesi gün yumurtlama oluyor ilişkiye girmen lazım mesela benim bu ay
36,2 - 36,2 oldu sonra 35,8 düştü ertesi gün ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu sonra 2 gündür 36,3 36,3 oldu ateş işte böyle ama ovulasyon testi aldıysan zaten yeterli aslında ateşle uğraşmasanda olur
Ay bu ay bende deneyeyim barı ya insallah bu ay tuttururuz. :)Evet canım yumurtlamadan bir gün önce ateş düşüyor ertesi gün yumurtlama oluyor ilişkiye girmen lazım mesela benim bu ay
36,2 - 36,2 oldu sonra 35,8 düştü ertesi gün ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu sonra 2 gündür 36,3 36,3 oldu ateş işte böyle ama ovulasyon testi aldıysan zaten yeterli aslında ateşle uğraşmasanda olur
evet canım.Yarın 10. günüm yum gününe 4 gün var.Koltuk altından ölçtün dimi ?
evet canım.
evet canım.
tamam canım teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın bu ay bunları da değerlendiricem ateşe de bakarım durumun sağlamasını da yapmış olurum hem
Ay bu ay bende deneyeyim barı ya insallah bu ay tuttururuz. :)
İnşallah olur canım bu ay yüzümüz gülerCanım benim bat Aralık / 3
Sabah uyanınca ölçüyorsunuz değil mi kızlar ben öyle yapıyorumshoji
Yaptım.test silik.cikti
Kizlar kan testi sonucum negatif.. hayirlisi diorm :)
Yaptım.test silik.cikti
Kizlar kan testi sonucum negatif.. hayirlisi diorm :)
Slm ben gldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?