Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kan testine erken değil mi sence? bat 24 ekim ya, aslında yarın gidiyorum ya başka sebepten, şeytan diyor yaptır bir test ama bilemedim. Negatif olursa üzülmek de var.
canım sen bilirsin tabi ama eğer fırsatın varsa yaptırmak için yap kurtul ha şimdi öğrenmişsin ha bi hafta sonra negatifse de negatif bi sonraki ay için hazırlarsın kendini.. mesela ben bi öğrensem öyle yapıcam inşallah bu ay ovulasyon testi falan ne gerekiyosa yapıcam ..[/QUOTE]

ve ben yine adet oldum bu ay da gitti

Ama daha sonra belli olur belki diye çekiniyorum ne biliyim ... Canım bir vakti saati vardır, üzme kendini lütfen. önümüzdeki ay denemeye devam...

Öyle yapayım di mi? Olmadı doktora bi sorarım, o bilir sonuçta. pazartesi erken gebelik testi yapayım diyorum. Benim ailem şehir dışında. Annem bu akşam benim bulunduğum yere gelecek. Haftaya çarşambaya kadar burda. Umarım bebiş vardır da annem gitmeden ona sürpriz olur :) Sen şimdi kanı ne zaman vermeye karar verdin en son?

Yaa çok utanarak bişey diycem bu saat oldu hala tuvalet ihtiyacım gelmedi hiçbişey içmeyince

Kizlaaaaaarrrrr 5 gunum kaldi bata.test yapsam cokmu erken

Aylin azcık daha sabret bence. 3 gün daha geçsin derim ben.

Kızlarr benim testim negatiff

Evt onları ben de okuyorum şimdi yaa keşke normal test alsaydım Neyse akşam kan veriim de rahatliim yaa :) Ak kara belli olsun valla daraldım artık yani

Canııım en iyisi kan ver sen bence, durumu kesin öğrenmiş oluruz.

Öyle yapayım di mi? Olmadı doktora bi sorarım, o bilir sonuçta. pazartesi erken gebelik testi yapayım diyorum. Benim ailem şehir dışında. Annem bu akşam benim bulunduğum yere gelecek. Haftaya çarşambaya kadar burda. Umarım bebiş vardır da annem gitmeden ona sürpriz olur :) Sen şimdi kanı ne zaman vermeye karar verdin en son?

Canım ben yarin a randevu aldım son dk karar degistirmezsem gideceğim ins

Evt cnm ben de anlamadım bu test farklı marka erken gebelik testi daha iyi çıkar diye düşünürken hiç çıkmadı Kısmet artık regl olmadım hala bakalım :)

cnm sen erken gebelik testine bakma bende normal gebelik testi ile silik çıkmıştı . bidaha hiç yapmadım. gittimkan verdim. sende bunlarla uğraşma bence git hastaneye kan ver cnm. ben eğitim araştırma hastanesine gittim akşam aciline gerçi griptim dokora gribim ilaç içipiçemeyeceğimi bilmiyorum hamile olabilirim dedim. oda hemen beta-hcg testi istedi. sen de hiç yoktan devlet hastanesinin aciline git çok şiddetli başım ağrıyor ilaç almak istemiyorum hamilemiyim bilmiyorum de ücretsiz kan testini yaptır bence. bana güven testlerle uğraşma cnm. hemde morelin tekrar tekrar bozmamış olursun kesin sonuç nede olsa

Akşam yaptırıcam valla canım iş çıkışı işte yarım saatte sonuç veren biyer var biraz uzakta oraya gidicem.. Hayırlısı bakalım en azından belirsizlikten iyidir :)

ben de her ay söz veriyorum bi hafta kala dayanamayıp yapıyorum bu ay sırf yapmamak için eve test almadım .. baktım dayanamıycam öğle arasında işten çıkıp koşa koşa eczaneden alıp yaptım yine
alemsin valla. okadar takarsan olmaz zaten sabredemeyecek kadar takmıycan kafaya. gerçi sen nekadardır uğraşıyosun bilmiyorum ben daha yeni başladım 2 aydır deniyoruz belki o yüzden rahatımdır. İnşallah çok bekletmez meleğim. İnşallah kimse çok beklemez yaa.

Al bendende okadar canım 3 günüm var ama benim kaşık agrim adet ağrısına döndü sanki napicami bilemedim yaa. Gidip kan tahlili yaptirayimda diyorum bide bekleyeyim diyorum çok zorrrrrr
kan tahlilinden önce idrarda bakmak daha doğru değil mi? idrar testi negatif diyorsa çok büyük ihtimalle negatiftir tabi adet gününde veya geciktiğinde yaptıysan... adetten önce yapmak doğru değilmiş onu öğrendim ben.

Hcg hormonu önce kana sonra idrara geçiyor. Dolayısıyla kan testi daha erken sonuç veriyor.

Valla ben şimdi gittim kan testi verdim. Doktor daha erken çıkmayabilir dedi ama yaptırdım bakalım sonuç ne olacak

Hcg hormonu önce kana sonra idrara geçiyor. Dolayısıyla kan testi daha erken sonuç veriyor.
onu biliyorum ama ben idrarda görmeden kanda bakmayı tercih etmiyorum. sabredemiyorsan kanda bakmak mantıklı ama busefer her ay hastaneye kan mı vercez? gerek yok bence.

onu biliyorum ama ben idrarda görmeden kanda bakmayı tercih etmiyorum. sabredemiyorsan kanda bakmak mantıklı ama busefer her ay hastaneye kan mı vercez? gerek yok bence.

Aynen bende senin gibi düşünüyorum hem kanda negatif görünce insan daha çok üzülür bence

Aynen bende senin gibi düşünüyorum hem kanda negatif görünce insan daha çok üzülür bence
Yok canım ben iş yapamaz oldum artık öğrenip kurtulmak istiyorum şuan inanılmaz kasık agrim var. Adet olacakmisim gibi. Ama daha 3 gün var. Karnimda agridikca arabalar kafamda deli sorular. Rahatlatacak beni biraz ins

ve ben yine adet oldum bu ay da gitti
Ümit tükenmez. Önümüzdeki ay için yeni ümit, yeni heyecan... çok tezcanlı ve heyecanlısın anladığım kadarıyla bunu yenersen başaracaksın bence. belki bu; soğuk kanlı olmayı, tevekkül etmeyi öğrenme sınavımızdır. Allah hepimiz için hayırlısını nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…