çıkmaz canım yapma zaten boşuna üzülme en azından 1 gün kala falan yapAyyy dayanamiyorum zaten kiz :) ama cok erken degilmi :) cikarmi sence
Evet canım dördüncü gün bugün yarın yada sonraki gün biterSen adet oldun mu canım ?
canım senin silik değil miydi en sonKızlarr benim testim negatiff
Evt resim koymuştum belli belirsiz bi silik çizgi vardı ama şimdi yokcanım senin silik değil miydi en son
Kizlar 5 gunum kaldi. Bu sabah kahve icemedim tadi cok berbatti. Normalde hersabah kahve icerim cok sevdigim icin. Bu sabah bi tuafti tadi. Icemedim attim.
Goguslerim hafif hassas. Baska belirtim yok ha bide sabahlari uyandigimda vucudumu gerdigimde karnimin alti bicak kesmis gibi hissetim
Kızlarr benim testim negatiff
Bugün canım BATAllah Allah ya nasıl negatif? Emin misin kaçıncı günündu
acaba sabah mı yapman gerekiyodu canım ya belki de o yuzdendir kan testi yaptır bence kaç gün geçmişti seninEvt resim koymuştum belli belirsiz bi silik çizgi vardı ama şimdi yok
Evt resim koymuştum belli belirsiz bi silik çizgi vardı ama şimdi yok
Bugün canım BAT
Sanmıyorum canım bi de erken gebelik testi bu predictorTestte bi sorun olma ihtimali de mi yok??
canım tabiki sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam yarın sabah idrarıyla tekrarlardım testimi ve silik çıkarsa hemen doktora.. diyelim yine negatif çıktı o zaman da iki gün daha bekleyip tekrarlardım..Sanmıyorum canım bi de erken gebelik testi bu predictor
Valla ne biliyim kafam karıştı bi pozitif bi negatif ben anlamadım bu işicanım tabiki sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam yarın sabah idrarıyla tekrarlardım testimi ve silik çıkarsa hemen doktora.. diyelim yine negatif çıktı o zaman da iki gün daha bekleyip tekrarlardım..
Valla ne biliyim kafam karıştı bi pozitif bi negatif ben anlamadım bu işi
gerçekten tuhaf bi durum canım diğerini nasıl yapmıştın sabah mı öğle mi akşammı bi de bu son yaptığım erken gebelik testi miydiValla ne biliyim kafam karıştı bi pozitif bi negatif ben anlamadım bu işi
Markaları farklı testlerin ama bilemiyorum canım.. Bekleyelim bakalım akşam test yaptırırım belki kanda baktırırım.. Ya da bikaç gün beklerim öyle giderim.. Regl olmadığım sürece hala umudum var :)Ya testlerden birinde bi yanlislik var ya da sabah yapmadığın için bebekte küçük olduğu için çıkmadı
evet bence de öyle ya inşallah öyledir.Ya testlerden birinde bi yanlislik var ya da sabah yapmadığın için bebekte küçük olduğu için çıkmadı
Öncekini önceki akşam yapmıştım canım o normal testti az önce yaptığım erken testgerçekten tuhaf bi durum canım diğerini nasıl yapmıştın sabah mı öğle mi akşammı bi de bu son yaptığım erken gebelik testi miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?