Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya bi de az onve bi arkadaşıma gösterdim fotoyu bence negatif kırmızınin koyu olması lazım fln dedi canım sıkıldı
Canım aldırma böyle şeylere.. Arkadaşının da maşallah ağzından bal damlıyomuşş!! Tööbe tööbe!! Aynı şey bana da oldu çünkü moralim çok bozuldu! Dün foto atmıştım kıza! Bence bişey yok demişti! Bu sabah regl oldun mu diye sordu olmadım dedim, hmmm falan diyo.. insan bi sevinir sinirim bozuldu.. Dün kızlar testime pozitif dediler diyorum.. Neye göre pozitif falan diyo!! Çizgiye göre canım dedim artık tepem attı yaa! Böyle arkadaş da düşman başına! Hastanede çalışıyo bana randevu alıcaktı ondan gönderdim yoksa nasıl fesat olduunu biliyorum hiç söylemek istemiyodum ona! Canım sıkıldı önce sonra aman boşver dedim kendi kendime.. herkes ne düşünüyosa 10 katı olsun kendine!

Çanlar günaydın. Bende sabah idrar testi yaptım bata 3 var. Negatif çıktı. Artık takmayacagim ama napayim psikolojim bozuldu sanırım kendimi dinlemekten artık yeter adet olacaksamda olurum napayim. Çok canınızı sjkmayin herkesten duyduğum kendini salınca oluyor bende saldim gitti

Ya hiç sorma insan mutluluğunu paylaşmak istiyor bi de benim yakın arkadaşım o da hamile ama direk kan testiyle öğrendi günü geçince o yüzden de bana öyle diyor şimdi kızlar pozitif diyor dememe rağmen bi de gitme daha erken dedi ama merak ediyorum işte kafam karıştı sinir oldum

Ayy unuturmuyum işyerinde tuvalete tam teçhizatlı gircem ve bence en az 20 dk çıkmıycam öldüm falan sanmasalar bari

Bekliyoruz o zaman :)

Sen ne belirtiler yaşıyosun peki? Ben özellikle sabahları ağzımda ekşi bir tatla uyanıyorum. Ama böyle bir belirti var mı bilmiyorum

Canım benim kasığımda batma falan vardı, ama iki gündür hiçbiri yok, sadece göğsüm inanılmaz şiş, normalde de büyük ama sütyenden taşıyor 2-3 gündür. İlk zamanlarda da afedersin çok gaz oluyordu. O da geçti. Ama sanırım bende bebiş yok. bugün regl olacak gibi sivilcelerim çıktı. Biraz ümidimi kaybettim açıkçası..

Bencede takmamak en iyisi bende test yapmaya korkuyorum simdide bat'im gectigi halde

Valla güya benim de yakın arkadaşım.. Aman boşver yaa aldırma sen ona.. Kan testini de suratına yapıştırırsın pozitif çıkınca! İnsan bilgi sahibi olmadığı konuda bu kadar keskin yorum yapamaz.. İdrara geçen hcg kana çoktan geçmiştir sen de ona öyle söylersin.. öğren bunları yarın bi gün lazım olur dersin! Sinir oldum getir yolucam o kızın saçını başını

Ay canım benim ya güldürdün beni
Ya arkadaş 3 gün geçince gitmiş çok yüksek çıkmış o yüzden şimdi sonucu göstersem bile düşük der yine canım sıkılır
Amaan neyse bosverelim

Sivilce de bir belirti. Benim ilk hamileliğimde çıkmıştı. Zaten hamilelik belirtileri adet belirtilerinin daha şiddetli hali. İnşallah hepimizin gönlüne göre verir allah

Ay canım benim ya güldürdün beni
Ya arkadaş 3 gün geçince gitmiş çok yüksek çıkmış o yüzden şimdi sonucu göstersem bile düşük der yine canım sıkılır
Amaan neyse bosverelim
Kız senin arkadaş da tam bir felaket tellalıymış aynı benimki hahahahaha Biz bunları tanıştırmasak mı iyi anlaşırlar Aman yok vazgeçtim.. iki olumsuzluklar kraliçesi bi araya gelirse,o kadar kötü enerjiyle dünyanın sonunu falan getirirler neme lazım gün yüzü görmeden gitmeyelim onların yüzünden

Ebisscim yapma böyle yaa bunlar tabiki belirti umudumuzu kaybetmiyoruz kan testi yapıyoruz :))

Ayy ne alemsiiin yaa ne güldüm sayende Allah da seni guldursun canimcim en kisa zamanda bizde gebelik takvimlerimizi olusturabiliriz ins

Çıkmayabilir canım belli olmaz bazı kişilerde idrara hemen geçmiyo.. Günün şaşmadan oluyosa akşama kadar olmazsan bi kan vermeni tavsiye ederim tatlım inşallah hayırlısıysa hamilesindir :)
evet canım korunmayı bıraktığımdan beri düzenli oluyorum hatta bi gün önceden olduğumda oluyo iki gün bekliyim olmazsa test yapcam çıkmasa da giderim doktora.. doktora gitmekten çekiniyorum doğuda zor bi yerde yaşıyoruz şu an. dışarı çıkmak bile sıkıntı yani ay dua edin lütfennn

Aaaa Anladım canım tabi orda gidip hop ben kan vermeye geldim olmuyodur muhtemelen.. Burda doktora gitmeden de kan testi yapılabiliyo ondan demiştim ben.. Bekle madem biraz canıjm ama ümidini yitirme.. 10 gün sonra idrara geçen insanlar var canım normal bişey bu.. Regl olmadığın sürece umut vardır

ay keşşkeee salmak mümkün olsa çoktann salardımm :)

di mi canımm yaa hemen üzülmiyim ben az daha bekliyim bari

Sivilce de bir belirti. Benim ilk hamileliğimde çıkmıştı. Zaten hamilelik belirtileri adet belirtilerinin daha şiddetli hali. İnşallah hepimizin gönlüne göre verir allah

Amin canım.

Ebisscim yapma böyle yaa bunlar tabiki belirti umudumuzu kaybetmiyoruz kan testi yapıyoruz :))

Kan testine erken değil mi sence? bat 24 ekim ya, aslında yarın gidiyorum ya başka sebepten, şeytan diyor yaptır bir test ama bilemedim. Negatif olursa üzülmek de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…