Ayy ne tatlı ne güzel heyecanlar bunlar güzel bi sürpriz yap:)Amiiin hepimizin inşallah. Esim suan hasta oldu sanıyor yani adet. Aksam emzik alıp boynuna mi taksam acaba :)))))
inşallah tatlım hepimiz en kısa zamanda hamile olalım artıkkkkEvet aynen sendin hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canım :)
Kızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.
Aminnnnn. Sen de bişey var mı? Yani sende mi bebek bekliyosun:*
Aslında ben bu ay göğüslerimden aşırı hassastim. Normalde adete yakın acirken 2 hafta varken çıban gibiydi. Eşimle çocuk için çalışıyoduk ama ona caktirmasamda acı da cekiyodum gogslerimden:')))))) ama şunu bilin ki adet sancısı gibi hatta aklına bile gelmiyor hamile oldugun. Çok mutluyum hepinizi çok seviyorummmmm
maşallah canım yaaaa, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....tebrik ederim seni, maşallah, maşallah size, darısı bizlere inşallahhh....Kızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.
tebrik ederim belirtileri paylaş olur muKızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.
Kızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.
Ya bende yumurtlama gününden beri karin kasik agrisi vardı 2 gun çok aşırı siddetli ydi bata 10 gun vardı Karnım şişti kasiklar dolgunlasti kilo almış gibi hissediyordum aşırı iştahim açıldı çok su içmeye başladım ve cok uykum geliyor hafta sonu da acayip bi mide bulantisi oldu uyutmadi.bi de gebelikle ilgili bi rüya gordum:) Bata 3 gün var ve bu günde adet olcak mis gibi bel ağrım devam ediyor akşam idrar testi yapsam çıkar mı acaba
bence bunlar bebiş belirtileri inşallah :))
Cnm çıkmayınca üzülmiyceksen yap ben yaptım çok pişmanımÖyle mi dersin:)) Ayy canım ins ya bu ay ilk denememiz ama yinede hevesleniyor insan akşam test yapmak istiyorum 3 gün kaldı çıkar mı ki
ayy ne güzel yaa .. darısı başımıza.. Tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeişiniAslında ben bu ay göğüslerimden aşırı hassastim. Normalde adete yakın acirken 2 hafta varken çıban gibiydi. Eşimle çocuk için çalışıyoduk ama ona caktirmasamda acı da cekiyodum gogslerimden:')))))) ama şunu bilin ki adet sancısı gibi hatta aklına bile gelmiyor hamile oldugun. Çok mutluyum hepinizi çok seviyorummmmm
Tebrik ederim canimmKızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.
yeni hamile kalmış biri olduğun sana sormak istedim canım belirtilerin neydi acaba bata 1 günüm kaldı oturamıyorum oturduğum yerdebence bunlar bebiş belirtileri inşallah :))
Cnm çıkmayınca üzülmiyceksen yap ben yaptım çok pişmanımVarsa da çıkmayabiliyo çünkü erken dönemde.. İnşallah vardır da boşuna üzülmüşümdür ama ne yalan söyleyim ümitlerim bitti gitti
Yarın BAT günüm dün akşam yaptım bi gölge gördüm sandım meğer hayal görmüşüm bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir tek çizgi bir tokat gibi yüzüme vurduSende haklisin canım ya üzme kendini kaç gün önce yapmistin ki geç dollenmedir belki umudunu yitirmë hemen
. Tesekkur ederim bilgilendirdigin icinBeta-hcg cnm hamileliğin olduğunu gösteren hormon cnm
Yarın BAT günüm dün akşam yaptım bi gölge gördüm sandım meğer hayal görmüşüm bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir tek çizgi bir tokat gibi yüzüme vurdu
Yarın BAT günüm dün akşam yaptım bi gölge gördüm sandım meğer hayal görmüşüm bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir tek çizgi bir tokat gibi yüzüme vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?