Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.

Gözün aydın canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Aminnnnn. Sen de bişey var mı? Yani sende mi bebek bekliyosun:*

Ya bende yumurtlama gününden beri karin kasik agrisi vardı 2 gun çok aşırı siddetli ydi bata 10 gun vardı Karnım şişti kasiklar dolgunlasti kilo almış gibi hissediyordum aşırı iştahim açıldı çok su içmeye başladım ve cok uykum geliyor hafta sonu da acayip bi mide bulantisi oldu uyutmadi.bi de gebelikle ilgili bi rüya gordum:) Bata 3 gün var ve bu günde adet olcak mis gibi bel ağrım devam ediyor akşam idrar testi yapsam çıkar mı acaba

Evet yine göğüs hassasiyeti ben en çok göğüs hassasiyetine güveniyorum belirtilerde :)

Kızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.
maşallah canım yaaaa, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....tebrik ederim seni, maşallah, maşallah size, darısı bizlere inşallahhh....

geçen bi yerde okudum kadın eşi eve gelince cep telefonundaki kendi numarasını evladım diye değiştirmiş ve eşine mesaj atmış baba ben geliyorum diye, adam telefona bakınca evladımdan mesaj var ve "baba ben geliyorum" kadın da kameraya çekmş bu anı, inanılmaz duygusal olmuş, fikir olsun diye yazmak istedim, çok hoşuma gitti benim de....

tekrardan çooook tebrik ederim, dua et bizlere lütfen biz de biran önce hamile kalalım

bence bunlar bebiş belirtileri inşallah :))

Öyle mi dersin:)) Ayy canım ins ya bu ay ilk denememiz ama yinede hevesleniyor insan akşam test yapmak istiyorum 3 gün kaldı çıkar mı ki
Cnm çıkmayınca üzülmiyceksen yap ben yaptım çok pişmanım Varsa da çıkmayabiliyo çünkü erken dönemde.. İnşallah vardır da boşuna üzülmüşümdür ama ne yalan söyleyim ümitlerim bitti gitti

ayy ne güzel yaa .. darısı başımıza.. Tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeişini

Sende haklisin canım ya üzme kendini kaç gün önce yapmistin ki geç dollenmedir belki umudunu yitirmë hemen

Yarın BAT günüm dün akşam yaptım bi gölge gördüm sandım meğer hayal görmüşüm bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir tek çizgi bir tokat gibi yüzüme vurdu

Yarın BAT günüm dün akşam yaptım bi gölge gördüm sandım meğer hayal görmüşüm bu sabah tekrar yaptım tertemiz bir tek çizgi bir tokat gibi yüzüme vurdu

Canım yaa anlayabiliyorum hissettiklerini ama sende biliyorsun ki geç döllenme diye bişey var ve burda bunun bi çok ornegiyle karşılaştık bu kadar sıkma canını hem olmadiysa da sıkma Allah büyüktür bu ay olmaz bi daha ki ay olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…