Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

amin canım herkesin kalbine göre versin Rabbim.. kimse kimsenin halinden anlamıyor aksine o kadar seviyor ki insanlar bir birini zayıf noktaları ile üzmeyi..

Günaydın Kızlaaaaaaaar
Canım BAT nezaman ? Bende geçen hafta öyle oldu kahverengi lekelenme seklinde akıntı geldi 3-4 damla kesildi.. yerleşme kanamasida yumurtlama dan sonraki 9.10.11. Gunlerde oluyormuş..benim tam yumurtlama sonrası 10.günüm dü.. hemen ümitsizliğe kapılma bekle.. test al yap... benim o lekelenmem den sonra ikici Çok silik çizgi çıkmaya başladı.. BAT günü gelsin kan testi yaptırıcam. . İnşallah gobislerimizde bebek vardır. . :)

Kızlar kan testi sonucum 824
Darısı hepinize inşallah kuzularr
Canimmmmmmmmmmmm çok sevindim iki katından da fazla artmış Maşallah
Dayanamadım yaptım sabah Bembeyaz tertemiz lekesiz bir tek çizgi

Canım lütfen hemen ümitsizliğe kapılma.
Kiminin adet gunu belli oluyor kimisinin adet gunu bikaç gün geçince. .onun için hiç şimdiden canını sıkma..

Acele etme canım daha sonuçta adet olmadın bat yarın belli de olmaaz
Günaydın Kızlaaaaaaaar
Canım lütfen hemen ümitsizliğe kapılma.
Kiminin adet gunu belli oluyor kimisinin adet gunu bikaç gün geçince. .onun için hiç şimdiden canını sıkma..
Aynen kızlar bekleyelim ve görelim yoksa da hayırlısı olsun.. Yine yaparız

Canım tebrik ederim çok sevindim :))) enn onrmli belirti neydi sence :)

Aslında ben bu ay göğüslerimden aşırı hassastim. Normalde adete yakın acirken 2 hafta varken çıban gibiydi. Eşimle çocuk için çalışıyoduk ama ona caktirmasamda acı da cekiyodum gogslerimden:')))))) ama şunu bilin ki adet sancısı gibi hatta aklına bile gelmiyor hamile oldugun. Çok mutluyum hepinizi çok seviyorummmmm

Canım yaa mutluluğun daim olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…