amin canım herkesin kalbine göre versin Rabbim.. kimse kimsenin halinden anlamıyor aksine o kadar seviyor ki insanlar bir birini zayıf noktaları ile üzmeyi..Offf nefret ediyorum bu toplumun bu baskısından yargılarından yaa !! İstemiyoruz deyin herkese valla en iyisi öyle.. Biz çocuk düşünmüyoruz falan deyin.. Geçen arkadaşım geldi kendisi daha yeni kürtaj olduumda yanımdaydı hastanede çalışıyo bi de üstelik.. Noldu tekrar denemeler dedi kaç ay oldu dedi kürtaj olalı.. 3,5 ay oldu dedim.. oooo falan çok olmuş niye olmadı falan diyo.. Ulan dedim sen kendin konuşmadın mı doktorla 2 adet korunsunlar diye daha 2. denememiz bekliyorum işte dedim.. haa doğrı falan diyo ama onda bile bi ima var yani! Gerçekten nefret ediyorum bu insanların bu tarz imalarından!! Üzülme canım sorun yoksa bile varmış gbi hissettirir böyle insanlar gözardı et direk.. Hatta özellikle onlarla konuşmaktan kaçın.. Allah kalbine göre versin..
Günaydın canımmmmKızlar kan testi sonucum824
Darısı hepinize inşallah kuzularr
üzülmee.. üzülmeyelim ya hayırlısı böyleymiş diyelim ben de erken yaptım test ve negatif çıktı artık asla günüm geçmeden yapmıycam asla asla...Dayanamadım yaptım sabahBembeyaz tertemiz lekesiz bir tek çizgi
Canım BAT nezaman ? Bende geçen hafta öyle oldu kahverengi lekelenme seklinde akıntı geldi 3-4 damla kesildi.. yerleşme kanamasida yumurtlama dan sonraki 9.10.11. Gunlerde oluyormuş..benim tam yumurtlama sonrası 10.günüm dü.. hemen ümitsizliğe kapılma bekle.. test al yap... benim o lekelenmem den sonra ikici Çok silik çizgi çıkmaya başladı.. BAT günü gelsin kan testi yaptırıcam. . İnşallah gobislerimizde bebek vardır. . :)Ben bugün hasta oldum sandım kahverengiye yakın bişey geldi. Hatta agladimsonra tertemiz geldi. Hatta şuan süt dokmusşun gibi pamuğa. Az önce yumurtaliklarimda dış ağrısı gibi bi agrı vurdu 15 sn lik. Tabi mideme de. Acayip duygusalim görsen. Eşim evlendigimden beri 1 kere gormemistir agladigimi hatta taş kalpli der bana ama bi kaç gündür felaket Ağlıyorum. Akşam eşim ağladığımı gördü defalarca. Hatta bizim hatun ahlak değiştirdi deyip sakalasiyor :') suan ağla dese biri rahatca ağlarım :'(
Canimmmmmmmmmmmm çok sevindim iki katından da fazla artmış MaşallahKızlar kan testi sonucum824
Dayanamadım yaptım sabahBembeyaz tertemiz lekesiz bir tek çizgi
Acele etme canım daha sonuçta adet olmadın bat yarın belli de olmaaz
Aynen kızlar bekleyelim ve görelim yoksa da hayırlısı olsun.. Yine yaparızGünaydın Kızlaaaaaaaar
Canım lütfen hemen ümitsizliğe kapılma.
Kiminin adet gunu belli oluyor kimisinin adet gunu bikaç gün geçince. .onun için hiç şimdiden canını sıkma..
hahaha shojicim bendim o tatlım...yine geldim adete son 5 gün, ama bu ay hiç belirti yok
Kızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.
Kızlar kan testi sonucum824
Kızlaaaar dün hasta oldum diye ağlarken bu sabah yaptığım sonuca bakın . Sevincten Ağlıyorum suan :'( allahim sizlerede nasip etsin en yakın zaman da.
Ayy çok sevindimmmmm Bak yerleşme kanamasıymış demekkiii oleyyyyy
Canım çok sevindim adına, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Aaaaa süper haber :) Yerleşme kanaması mıymış yani o?
Canım tebrik ederim çok sevindim :))) enn onrmli belirti neydi sence :)
Canım benim :) bizim yerimize git kocişine sarıl :) Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaEvet yerlesme kanamasiymis suan hepinize sarilasim var. 4 aydır bebek bekliyoduk şükürler olsun yüzümüz güldü :''')
Aslında ben bu ay göğüslerimden aşırı hassastim. Normalde adete yakın acirken 2 hafta varken çıban gibiydi. Eşimle çocuk için çalışıyoduk ama ona caktirmasamda acı da cekiyodum gogslerimden:')))))) ama şunu bilin ki adet sancısı gibi hatta aklına bile gelmiyor hamile oldugun. Çok mutluyum hepinizi çok seviyorummmmm
Canım benim :) bizim yerimize git kocişine sarıl :) Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Canım yaa mutluluğun daim olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?