Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım BAT larimiz aynı :) ozaman canım çarşamba sabah yap daha iyi sonuç verir şurda çarşambaya ne kaldı :) salı sallanır olur bize çarşamba :) hadi bakalım inşallah burdan guzel haberler veririz beraber :)

Canim cok iyi anliyoruz seni emin ol ama hayirlisi olmustur mutlaka.. gununu zamanini bekliyodur hepimizin oldugu gibi.. denemeye devam..moralini bozma lutfen

Canım anlarmisin bilmyorum benim köyü renkte bişey geldi sana dediğim saatlerde şimdide tertemiz geliyo. Bide yumurtaliklarimin olduğu yerde acı bi sızı var hatta acısı mideme vuruyor. Ne sence bu

canım benimde midemle başlamıştı belirtiler

Ben bugün hasta oldum sandım kahverengiye yakın bişey geldi. Hatta agladim sonra tertemiz geldi. Hatta şuan süt dokmusşun gibi pamuğa. Az önce yumurtaliklarimda dış ağrısı gibi bi agrı vurdu 15 sn lik. Tabi mideme de. Acayip duygusalim görsen. Eşim evlendigimden beri 1 kere gormemistir agladigimi hatta taş kalpli der bana ama bi kaç gündür felaket Ağlıyorum. Akşam eşim ağladığımı gördü defalarca. Hatta bizim hatun ahlak değiştirdi deyip sakalasiyor :') suan ağla dese biri rahatca ağlarım :'(

Üzüldüm canım yine de sen aramızda ol belki yine düşünmeye başlarsınız ..

Hay allah tekrar yap bakalım canım merak ettim inşallah hamilesindir :)

Dayanamadım yaptım sabah Bembeyaz tertemiz lekesiz bir tek çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…