Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım bendee akıntı hiç yok. Ya psikolojikmende sanki hamile gibiyim. İnsallah Rabbim isteyen herkese versin ins. Umarım sende hamilesindir. Kaşık ağrıların çok değişik adet gibi değil hiç. Birde ben göğüslerinin açısından ve sisliginden şüphelendi. Hiç olmazdı normalde. İnsallah hislerin boşa cikmaz

Sutyendenmi bilmem ama benim goguslerim dolgun hissi veriyor. Bide vajinam cok nemli. Sendede oylemi,of nasil sabredicem 7 gun. Canim sende kasik agrisi nasil . Ne hissediyosun nasl bi agri cok merak ediyorum. Bide nezamandir var sende bu kasik agrisi

Evet canım benimde aynı hatta sanki akıntı geliyor gibi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum su gibi ıslaklık var sanki. Benim 4 gün önceye kadar sol kasığından belim ve ayağımı kaşan bi ağrı vardı yanma gibi. 4 gundur solda ara arada sağda batmalar başladı canım. Kasılma var. İnsallah ümitlerini boşa çıkmaz

Sen hamissin

Merhaba,

Adetime 10 gün var sağ kasigimda batmalar oluyor bununla birlikte sağ bacagimda uyuşma oluyor çok sık idrara gidiyorum şeffaf beyaz akıntı oluyor mide bulantısıda bugün başladı acaba diyorum siz ne diyorsunuz aynı durumu yaşayan varmı bir umut doğdu içime inşallah olur bu ay

Hepsi hamilelik belirtisi canım. Adet günün ne zaman. İnşallah hamilesindir.

Ya ben çok su içer oldum sürekli agzım boğazım kuruyor. Bu yüzdende en az 2 saatte bir lavobodayım. Hamile miyim daha bilmiyorum reglımı beklıyorum bir kaç gün var. sizin nasıldı?

Kıslarrr merhabaaa;
5. Haftadan sonra gelişmeyen bir gebeliğim ve başarısızlıkla sonuçlanan bi aşılamam var. Aralıkta tüp bebeğe başlayacağız.
Bu ayki reglime 7 gün var. Ama bu sabah burnumda tereyağlı yumurta kokusuyla uyandım. Sabahın sekizinde. Sol kasığımda ve gögüslerimde batmalar var.... Ne dersiniz hamilemiyimdir inşşşş

Canım bende akıntı dışında tüm belirtileri yasadim senin gibi. aynen benimde sol ayağıma vuran bi ağrı oldu. Ama zamanla geçti şimdi sadece sol kasigimda batma oluyor. İnsallah hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…