Canım bendee akıntı hiç yok. Ya psikolojikmende sanki hamile gibiyim. İnsallah Rabbim isteyen herkese versin ins. Umarım sende hamilesindir. Kaşık ağrıların çok değişik adet gibi değil hiç. Birde ben göğüslerinin açısından ve sisliginden şüphelendi. Hiç olmazdı normalde. İnsallah hislerin boşa cikmazCanimm benimde 7 gunum kaldi bende beklicem . Hic bi belirtim yok aslinda. Gunde bi kez beyaz akinti yasiyorum. Gelip gidiyo. Goguslerim hafif sis ve sert. Agri yok. Baska bi belirti yok. Insallah hamilesindir allahim bizede nasip etsin. Haber et bana olurmu bacim
Sutyendenmi bilmem ama benim goguslerim dolgun hissi veriyor. Bide vajinam cok nemli. Sendede oylemi,of nasil sabredicem 7 gun. Canim sende kasik agrisi nasil . Ne hissediyosun nasl bi agri cok merak ediyorum. Bide nezamandir var sende bu kasik agrisiCanım bendee akıntı hiç yok. Ya psikolojikmende sanki hamile gibiyim. İnsallah Rabbim isteyen herkese versin ins. Umarım sende hamilesindir. Kaşık ağrıların çok değişik adet gibi değil hiç. Birde ben göğüslerinin açısından ve sisliginden şüphelendi. Hiç olmazdı normalde. İnsallah hislerin boşa cikmaz
Insallah canim. Belirtilerin varmi :) 7 gun sonra batHayır olsun inşallah canim cok guzel rüyan.. İnşallah hamileliğine delalettir. . :)))
Öperim canım içindeki sesi :)))))))) İnşallah ya inşallah :))içimden bir ses sen hamişsin diyor :))
Öperim canım içindeki sesi :)))))))) İnşallah ya inşallah :))
Adet gunum gelsin bide bi kaç gün geçsin bende kan testi yaptırıcam canım :)canım benim adetime 3 kala yaptığım test erken gebelik testi değildi. ona rağmen iknci çizgi silik çıktı. 2 gün sonra kan testi yaptırdımdım. sonuc 270. senin silik çizgide böyle bence
Evet canım benimde aynı hatta sanki akıntı geliyor gibi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum su gibi ıslaklık var sanki. Benim 4 gün önceye kadar sol kasığından belim ve ayağımı kaşan bi ağrı vardı yanma gibi. 4 gundur solda ara arada sağda batmalar başladı canım. Kasılma var. İnsallah ümitlerini boşa çıkmazSutyendenmi bilmem ama benim goguslerim dolgun hissi veriyor. Bide vajinam cok nemli. Sendede oylemi,of nasil sabredicem 7 gun. Canim sende kasik agrisi nasil . Ne hissediyosun nasl bi agri cok merak ediyorum. Bide nezamandir var sende bu kasik agrisi
Adet gunum gelsin bide bi kaç gün geçsin bende kan testi yaptırıcam canım :)
Sen hamissinEvet canım benimde aynı hatta sanki akıntı geliyor gibi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum su gibi ıslaklık var sanki. Benim 4 gün önceye kadar sol kasığından belim ve ayağımı kaşan bi ağrı vardı yanma gibi. 4 gundur solda ara arada sağda batmalar başladı canım. Kasılma var. İnsallah ümitlerini boşa çıkmaz
Evet canım kan testi erken sonuç veriyor.. moralimin bozulmaması için ikinci çizginin koyulasmasini bekliycem...Kan testi için geçmesine gerek yokki. Bende bir gün önce ysptırmıştım. Ona rapmen sonuç bayağı yüksek çıktı . İnşallah seninde öyle olur cnm
Yaa insallah canım insallah isteyen herkes hamiledir.Sen hamissin
Hepsi hamilelik belirtisi canım. Adet günün ne zaman. İnşallah hamilesindir.Merhaba,
Adetime 10 gün var sağ kasigimda batmalar oluyor bununla birlikte sağ bacagimda uyuşma oluyor çok sık idrara gidiyorum şeffaf beyaz akıntı oluyor mide bulantısıda bugün başladı acaba diyorum siz ne diyorsunuz aynı durumu yaşayan varmı bir umut doğdu içime inşallah olur bu ay
Hadi inşallah 26 si adet günüm bekliyorum bakalım cevap için teşekkürler :)Hepsi hamilelik belirtisi canım. Adet günün ne zaman. İnşallah hamilesindir.
Benimde 26 adet günüm canım. Bende de aynı şeyler var :) bende bel ve kasık agrisi var belim cok feci agriyoHadi inşallah 26 si adet günüm bekliyorum bakalım cevap için teşekkürler :)
Hepimiz içinhayırlısıııııHadi bakalım bekleme zamanı o zaman hayırlısı olsun ikimiz içinde :)
Canım bende akıntı dışında tüm belirtileri yasadim senin gibi. aynen benimde sol ayağıma vuran bi ağrı oldu. Ama zamanla geçti şimdi sadece sol kasigimda batma oluyor. İnsallah hamileyizdirMerhaba,
Adetime 10 gün var sağ kasigimda batmalar oluyor bununla birlikte sağ bacagimda uyuşma oluyor çok sık idrara gidiyorum şeffaf beyaz akıntı oluyor mide bulantısıda bugün başladı acaba diyorum siz ne diyorsunuz aynı durumu yaşayan varmı bir umut doğdu içime inşallah olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?