Hadi gözün aydın :) darısı bana ve isteyen herkese :)Bugün test yaptım ikici çizgi çok çok silik BAT a 3-4 gün var.. Biraz daha bekleyim en iyisi..
Benimde adetime 11 gün var daha ama belim ve kasiklarim çok ağrıyor usuttugumdenmi acaba diyorum.umitlenmekte istemiyorum :/
Bugün test yaptım ikici çizgi çok çok silik BAT a 3-4 gün var.. Biraz daha bekleyim en iyisi..
Kızlar günaydın bat bugündü ve geldi hiç şaşmaz benimksii en azından stresten kurtuldum bi sonraki aya devrettim herşeyi ateşim 35.07 çıktı bu sabah anlamıştım geliceğini ve bi saat demeden geldi kısmet herkese ii pazarlar harika bi hava var bugün izmirde çıkıp gezicez şimdi eşim ve arkadaşlarla mutluluk enerji deposu yapıcam bugün herkese tavsiye ederim öpüyorum kızlar görüşürüz akşama...
İnşallah öyledir canımCanım herkeste belirtiler farklı olabiliy
tebrik ederim canm . benimde öyleydi. o silikte olsa gebeliğin var old. gösteriyormuş :)
Sende belirtiler ne var canım :)İnşallah öyledir canım
İnşallah hamileyimdir canım ben ikinci çizgiyi kopkoyu görmeden rahatlamiycam:))) biraz daha bekleyim ikinci cizgi koyulasirsa inşallah koyulasir kan testi yaptırırım Rabbim benimle beraber isteyen herkese nasip eder inşallahHadi gözün aydın :) darısı bana ve isteyen herkese :)
Belirtileri onemsemeyim dedim ama yine aklıma not ettim.. :))) kaşık ve bel ağrısı birde yaklasik 10 gundur goguslerim dolgun hassas ağrı var normalde adete 3- 4 gün kala başlardı goguslerde ki hassasiyet Busafer baya erken başladı. .Sende belirtiler ne var canım :)
Belin çok mu agriyo canım. Benim felaket agriyo belim.kasık da ara ara agriyo.daha 11 gün var adetime.Belirtileri onemsemeyim dedim ama yine aklıma not ettim.. :))) kaşık ve bel ağrısı birde yaklasik 10 gundur goguslerim dolgun hassas ağrı var normalde adete 3- 4 gün kala başlardı goguslerde ki hassasiyet Busafer baya erken başladı. .
Evet canım çok ağrıyor. . Çalışıyorum koltuguma bi rahat oturamadim yastık koydum belime..Belin çok mu agriyo canım. Benim felaket agriyo belim.kasık da ara ara agriyo.daha 11 gün var adetime.
Bende gece yatamıyorum bile sağa dön sola dön gündüz oturamıyorum. Kasiklarim adet olacakmışım gibi agriyo.anlamadım neden.11 gün var daha adete.şimdiden böyle olması ne bilim.sen hamilesin kesin de inş bende hamileyimdr :)Evet canım çok ağrıyor. . Çalışıyorum koltuguma bi rahat oturamadim yastık koydum belime..
Canım adetine daha çok varmış.. oyuzden bu belirtiler adet belirtisi değil hamilelik belirtisi bence.. bende bende bi 10 gündür kasık bel ağrısı ateş basması göğüste ağrı yaşadım... dedim ya normalde adete bi Kaç gün kala olurdu bu baya bi erken oldu.. senin de benim gibi olmuş inşallah hamileyizdir tatlımBende gece yatamıyorum bile sağa dön sola dön gündüz oturamıyorum. Kasiklarim adet olacakmışım gibi agriyo.anlamadım neden.11 gün var daha adete.şimdiden böyle olması ne bilim.sen hamilesin kesin de inş bende hamileyimdr :)
Bi de ben.bu ağrıları 4 5 gündür çekiyorum :) ama sanki adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrıyor seninde öyle mi canım. Ayyy inş ya çok istiyorum :)Canım adetine daha çok varmış.. oyuzden bu belirtiler adet belirtisi değil hamilelik belirtisi bence.. bende bende bi 10 gündür kasık bel ağrısı ateş basması göğüste ağrı yaşadım... dedim ya normalde adete bi Kaç gün kala olurdu bu baya bi erken oldu.. senin de benim gibi olmuş inşallah hamileyizdir tatlım
Canım belirtiler kişiden kişiye değişiyor evet.. kimisi hiç belirti yaşamıyor. .kimisi erkenden yaşıyor... kimiside beklenen adet gününde yaşıyor.. İnşallah hamilesindir hamileyizdir tatlım :)) heycanla bekliyoruz hepimizKizlar benimde adetime 7 gunum var yani 23 kasimda olmam gerek. Belirtim yok. Sadece sanki goguslerim sert ve sis. Arada boyle kasik batmalari oluyor. Herkezde belirti erken baslamaz diyolar dogrumu
Aynen canım benimde öyle oldu geçen hafta adet olacam sandım :))Bi de ben.bu ağrıları 4 5 gündür çekiyorum :) ama sanki adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrıyor seninde öyle mi canım. Ayyy inş ya çok istiyorum :)
Benimde 7 gunum var tebrikler caniCanım adetine daha çok varmış.. oyuzden bu belirtiler adet belirtisi değil hamilelik belirtisi bence.. bende bende bi 10 gündür kasık bel ağrısı ateş basması göğüste ağrı yaşadım... dedim ya normalde adete bi Kaç gün kala olurdu bu baya bi erken oldu.. senin de benim gibi olmuş inşallah hamileyizdir tatlım
Insallah canim :) cok istiyorum bende 9 aydirCanım belirtiler kişiden kişiye değişiyor evet.. kimisi hiç belirti yaşamıyor. .kimisi erkenden yaşıyor... kimiside beklenen adet gününde yaşıyor.. İnşallah hamilesindir hamileyizdir tatlım :)) heycanla bekliyoruz hepimiz
Adetin gectimi canım senin ? Ağrılar devam ediyomu :)Aynen canım benimde öyle oldu geçen hafta adet olacam sandım :))
Kizlar peki dollenmede bisey hissettinizmiBenimde 7 gunum var tebrikler cani
Insallah canim :) cok istiyorum bende 9 aydir
Yok tatlım BAT 17 Kasım daha var oyuzden tam emin olamıyorum bekliycem inşallah hamileyimdir :)Adetin gectimi canım senin ? Ağrılar devam ediyomu :)
Benimde oldu canım. Bi de arada bacaklarım bile agriyo ya.bilmiyorum belki de psikolojik kendimiz yaratıyoruz ama seninnki silik çıktıysa hamilesin canım. :)Yok tatlım BAT 17 Kasım daha var oyuzden tam emin olamıyorum bekliycem inşallah hamileyimdir :)
Ağrılarım devam ediyor kasiklarim ağrıyor bel göğsüm çok ağrıyor hatta yanıyor :)
İnşallah hamileyimdir.. böyle psikolojik belirti yaşayıp hüsrana uğradığım oldu tam emin olamıyorum oyüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?