Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

shoji hormon testi yaptırdınmı neye bakıyorlar adetli iken oluyor diye verdim daha dr ile konuşmadım.

hycnlprnss hemen bize tüm belirtilerini yazmalısınnnn neden şüphe duymuştun erken yapmana ne sebep oldu.. Vücudunda bi değişiklik farketmişmiydin?? Seni sorularımla boğabilirim şu an

iyi bişeydir yani demi mesela neden gebe kalamadığım bilinebilir belki ?Herşey normal gibi çünkü.

Tabiki canım kadınlardaki yumurtlama bozukluklarının adet düzensizliklerinin en büyük neden hormonlardır.. o test sonuçlarına bakarak doktorun sana söyler şimdi problem var mı yokmu cnm..

hycnlprnss hemen bize tüm belirtilerini yazmalısınnnn neden şüphe duymuştun erken yapmana ne sebep oldu.. Vücudunda bi değişiklik farketmişmiydin?? Seni sorularımla boğabilirim şu an
Bogabilirsin canım çünkü bende burdaki bıçok kişiyi bogmustum canım ben 3 gun once rüya kendimi hamile görmüştüm ondan beri kendimi hep hamile zannediyordum adet günüm yarın benim ve normalde adetten 2 gün önce goguslerim siser ve hassasiyet olur ama şimdi 2 hafta önce şişti öyle çok agri felan da olmadı yani çarşamba gününe kadar herşey normaldi ama iki gündür göğsüm deki silikte indi hassasiyet te bitti ama adet oldum zannediyodum devamli wc ye gidiyodum ama şeffaf akintim vardı birde bu sabah mide bulantisina uyandım aklıma ilk gelen bunlar kuzum sen sor ben cevaplarım inşallah en kisa zamanda de sen başkasının sorularını cevaplarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…