İnşallah cnm çok beklemeyz yaş olarak kritik yerlrdyz biliosn ben 6 yıllık evli olunca rahim tembelliği denen bişey söylenir halk arasında ondan korkuodm fakat öyle bişey tıbben yokmuş duyunca çok sevindim.ilaç la korunmamstk sen ilaç ictin mi peki korundugnz dönemde
İnşallah suan rahimimz kendini gebelige hazırladığı için bekliyrzdr cnmcm
Canım geçmiş olsun al hemen randevunuKızlar bende bi haller var..
Adetim 2 gündür çok azdı bitmiş gibiydi hatta bu sabah hiç peçete ye bile gelmedi adetim bembeyazdı
az önce tuvalete bir gittim her yer batmış ped de koymamıştım günlük vardı sadece korktum ya iyi şeyler değil
Bana doktor yolu göründü galiba
Geçen ay incir kürü mincir kürü bal çörek otu vs yaptım ondan beri böyle uzun sürüyor adetim zaten bazıları yazmış bal çörek otu kist yaptı diye
Yok tatlım bende hiç ilaç kullanmadım :) İnşallah öyledir canım
günaydın,bugün test sonucumu alıcam çok heyecanlıyım.gece bel ağrısından Uyuyamazsam da çok mutluyum hamileyim gibi hissediyorum :) hayırlısı olur inşallah hepimiz içinKızlar günaydınlarrr inşallah hayırlara vesile olan bir gün olur
Ben dayanamayıp test yaptım bugün erken olanlardan o kadar para verdim bide negatif çıktı hamile değilim ben olsam çıkardı ilişkiden beş gün sonra bile kesin sonuç diyor şimdiye döllenmesi lazımdı olsaydı BATA dört gün var bu arada
İnşallah cnm
Bu arada yarın sabah test yapsam mi ne dersnz yarın 2 gün kalmış oluyor
günaydın,bugün test sonucumu alıcam çok heyecanlıyım.gece bel ağrısından Uyuyamazsam da çok mutluyum hamileyim gibi hissediyorum :) hayırlısı olur inşallah hepimiz için
günaydın kızlar adetime 10 gün vardı ama adet oldum
günaydın cnmmm:)Günaydın kızlarcım güzel bir gün dilerim
Günaydın tatlım ne durumdasın bilgi ver bize :)günaydın cnmmm:)
Evet çok erken canım ama adet gibi yani yerleşme kanaması birkaç damla diyor herkes ama bu fazla birazEmin misin canım adet olduğuna yerleşme kanaması falan olmasın 10 gün çok erken?
Benim belim çok ağrıyor sanırım adet olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?