Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Valla benim kafam karmakarışık oldu yaw. Ben ovu testte tam 30 unda pozitif gördüm hatta sizede resmini göstermistim. Hadi 31 inde yumurtlama oldu diyelim. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyormu? Böyle olursa 13 ü adet günü oluyor . Eğer adet günüm 13 ündeyse ben 10 unda bu lekelenme yi yaşadım. Ayyy çok heycanlı :KK53::KK17:

Valla benim kafam karmakarışık oldu yaw. Ben ovu testte tam 30 unda pozitif gördüm hatta sizede resmini göstermistim. Hadi 31 inde yumurtlama oldu diyelim. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyormu? Böyle olursa 13 ü adet günü oluyor . Eğer adet günüm 13 ündeyse ben 10 unda bu lekelenme yi yaşadım. Ayyy çok heycanlı :KK53::KK17:

Daha gelen giden yok mu?

Kanda baktırsana canım

Selam kızlar :KK3:
Pazartesi kah.akinti gelmisti minnacik. Hemen adet olcam sandim uzuldum ama hala gelen bisey yok. Goguslerde siskinligimde yok. Agrimda yok.
Icime kurt dustu simdi yarinda gelmezse ertesi gun test yapicam :KK71:
Ama hiiiic umudum yok bosuna heycan yapiyorum

Selam kızlar :KK3:
Pazartesi kah.akinti gelmisti minnacik. Hemen adet olcam sandim uzuldum ama hala gelen bisey yok. Goguslerde siskinligimde yok. Agrimda yok.
Icime kurt dustu simdi yarinda gelmezse ertesi gun test yapicam :KK71:
Ama hiiiic umudum yok bosuna heycan yapiyorum

Hadi bakalım heyecan dorukta inşallah bebiş vardır.. İlk gebelikte senin göğüs hassasiyeti olmuşmuydu ?

IMG-20151110-WA0006.jpeg bu şekilde çıktı test bekleyince

Hadi bakalım heyecan dorukta inşallah bebiş vardır.. İlk gebelikte senin göğüs hassasiyeti olmuşmuydu ?
Gogus uclarinda bi gariplik vardi sadece. Bata 1 gun kala siddetli bildigin adet agrisi olmustu ama o zamanlar hicbisey gelmemisti.
Insallah vardir pek umidim olmamasiyla birlikte shojim ya tutarsa diye mirildaniyorum :-)

Kızlar bende bi haller var..
Adetim 2 gündür çok azdı bitmiş gibiydi hatta bu sabah hiç peçete ye bile gelmedi adetim bembeyazdı
az önce tuvalete bir gittim her yer batmış ped de koymamıştım günlük vardı sadece korktum ya iyi şeyler değil :(
Bana doktor yolu göründü galiba :(

Geçen ay incir kürü mincir kürü bal çörek otu vs yaptım ondan beri böyle uzun sürüyor adetim zaten bazıları yazmış bal çörek otu kist yaptı diye :(

Back