- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Valla benim kafam karmakarışık oldu yaw. Ben ovu testte tam 30 unda pozitif gördüm hatta sizede resmini göstermistim. Hadi 31 inde yumurtlama oldu diyelim. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyormu? Böyle olursa 13 ü adet günü oluyor . Eğer adet günüm 13 ündeyse ben 10 unda bu lekelenme yi yaşadım. Ayyy çok heycanlı
Yok canımDaha gelen giden yok mu?
Anladım ca ım alıcam bugün dereceyi
Kanda baktırsana canımValla benim kafam karmakarışık oldu yaw. Ben ovu testte tam 30 unda pozitif gördüm hatta sizede resmini göstermistim. Hadi 31 inde yumurtlama oldu diyelim. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyormu? Böyle olursa 13 ü adet günü oluyor . Eğer adet günüm 13 ündeyse ben 10 unda bu lekelenme yi yaşadım. Ayyy çok heycanlı
Ay çok sevindimmm inşallah pozitiftirr :)
Evt geçtimi adet diye soruyolar
Hadi yq şansına o zaman bekliceksin bi iki gün daha
Evet canim 36.gunumde kanamam oldu ve 12 gun sürdü.Beş gü n kaldı canım senin? Sen kimyasal mı yaşadın
Selam kızlar
Pazartesi kah.akinti gelmisti minnacik. Hemen adet olcam sandim uzuldum ama hala gelen bisey yok. Goguslerde siskinligimde yok. Agrimda yok.
Icime kurt dustu simdi yarinda gelmezse ertesi gun test yapicam
Ama hiiiic umudum yok bosuna heycan yapiyorum
Tahlil sonucumu yarın alıcam,doktor bebek yeniyse ikinci çizgi geç çıkmış olabilir dedi. Tabi bekleyince yanlış sonuç verme olasılığı da var.bakalım hayırlısı :)
Benimde kimyasal oldu geçen ay o yüzden sordum şansımız yokmuş canım hayırlısı bakalım bu ay nolucakEvet canim 36.gunumde kanamam oldu ve 12 gun sürdü.
Daha adet olmadim tam gunumu bilmiyorum duzenim bozuldu ama yinede bir bat belirlersem Son 2 gunum kaldi :)
Gogus uclarinda bi gariplik vardi sadece. Bata 1 gun kala siddetli bildigin adet agrisi olmustu ama o zamanlar hicbisey gelmemisti.Hadi bakalım heyecan dorukta inşallah bebiş vardır.. İlk gebelikte senin göğüs hassasiyeti olmuşmuydu ?
Aynen canim insallah hayirli bi gebelik yasariz hepimizBenimde kimyasal oldu geçen ay o yüzden sordum şansımız yokmuş canım hayırlısı bakalım bu ay nolucak
Hayirli olsun canim var bence :)Eki Görüntüle 1685567 bu şekilde çıktı test bekleyince
Eki Görüntüle 1685567 bu şekilde çıktı test bekleyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?