Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

düzenli adet döngüsünde geç çatlama veya erken çatlama yada hiç çatlamama olur mu olursa bunu nasıl anlarız testler hariç yapamıyorum çünkü..

Düzenli adet döngüsünde çatlama olayı da (istisnalar hariç )genelde düzenlidir. Yoksa düzenli adet olamazsın. Geç yumurtlarsin geç adet olursun . Erken yumurtlama olur ( yine istisnalar hariç ) erken adet olursun. Hiç çatlamama olayı ya kiste çevirir yada adet olmazsın. Benim bildikleri bu kadar umarım yardimci olmuşum dur :)

Düzenli adet döngüsünde çatlama olayı da (istisnalar hariç )genelde düzenlidir. Yoksa düzenli adet olamazsın. Geç yumurtlarsin geç adet olursun . Erken yumurtlama olur ( yine istisnalar hariç ) erken adet olursun. Hiç çatlamama olayı ya kiste çevirir yada adet olmazsın. Benim bildikleri bu kadar umarım yardimci olmuşum dur :)
ben hep 28 günde bir adet olurum. Ozaman bir sıkıntı yok bir tanede oğlum var bekleyeceğiz ozaman bir yerde yanlış var.

ya ben çalışıyorum sabah çok telaşlı oluyorum ateş ölçerim var dijital koltuk altı ama bu ay başlayım kaçıncı günden itibaren başlamalım iuan adtliym

Adetin bittiği gibi başla canım benimde yeni bitti bende ölçmeye başlayacağım aslında senin gibi işe gideceğim için telaşlı kalkıp unutuyorum bu ay unutmamam lazım yarından itibaren başlayalım buraya da yazalım ateşimizi olur mu?

Adetin bittiği gibi başla canım benimde yeni bitti bende ölçmeye başlayacağım aslında senin gibi işe gideceğim için telaşlı kalkıp unutuyorum bu ay unutmamam lazım yarından itibaren başlayalım buraya da yazalım ateşimizi olur mu?
:) tamam anlaştık. Benimde Pazartesi falan bitmiş olur ogün ölçeye başlayalım belik sorumlu hissederiz kendimize unutmayız.

sen hemen başla ben yetişcem sana :)

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde belim ve göğüs uclarım çok ağrıyo birde adetime 3gün var son birhaftadır yüzüm yanıyoo sizce hamilelik belirtisi olabilirmi 8 aylık evliyim ve hiç korunmadık çok istiyoruz bebüşş:KK46:

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde belim ve göğüs uclarım çok ağrıyo birde adetime 3gün var son birhaftadır yüzüm yanıyoo sizce hamilelik belirtisi olabilirmi 8 aylık evliyim ve hiç korunmadık çok istiyoruz bebüşş:KK46:

Olabilir tatlım hoş geldin :) yine de çift çizgiyi görmeden umutlanmak yok sonra çok büyük hayal kırıklığı oluyor..

Ateş ne işe yarıyor kızlar bende başlıyim bari

Back