Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar birşey sormak istiyorum, benim son adet tarihim 23 ekim.(bu başlangıç günüydü.) Ve 6 gün sürüyor. Bendeki uygulamaya ve netteki hesaplayıcılara göre olan ovilasyon tarihimde (2-5-6-8 kasım ) sık ilişki oldu ama bu tarihlerde ben herhangi bir yumurtlama belirtisi hissetmedim. Ve Pazartesi günü yani , bat'den 18. gün ateş basması , kasık batması ve şiddetli bacak ağrısı oldu. Daha önce hiç olmayan akıntı da biraz biraz bu gün oldu sadece...
Çok karışık oldu ama merak ettiğim acaba bu yumurtlama belirtisi miydi ?
Adete 10 gün kala yumurtlama olur mu ? Yoksa tutunma ağrısı vs de olabilirmi ?
Lütfen fikrinizi söyleyin gerçekten insan ufacık bir yoruma bile çok ihtiyaç duyuyor böyle durumlarda...
Eğer yumurtlama belirtisiyle ona göre davranacağım inş.

Bol havuç ye canım çatlatma için.. Akıntıdan nasıl anlıyorsun bana biraz anlatsana yumurta akı gibi olunca mı ilişkiye giriyorsunuz ?
10. gününden sonra akıntım başlıyor. yoğunluğuna dikkat ediyorum 14. güne kadar giderek yumurta akı kıvamında parmak arasında uzayan peçeteye gelen şeffaf akıntının en yoğun olduğu zamana bakıyorum.Tabi karıştırmamak için enfeks falan olamamalı farklı şeyler çünkü. Bide hafif kasık ağrım oluyor yum gününde anlıyorum.siğer gün zaten akıntım kesiliyo sulu bir hal alıyor.

Ilk gebeligim 23.haftada langer giedion sendromu sebebi ile sonlandirildi. 4 ay boyunca cok acilar cektim hem bedenen hem ruhen

Çok üzüldüm canım ilk defa duyduğum için araştırayım dedim yine senin açtığın konuyu buldum doktor sonraki gebelikte olma ihtimali milyonda bir demiş zaten inşallah sağlıklı bir bebeğin olur

Çok üzüldüm canım ilk defa duyduğum için araştırayım dedim yine senin açtığın konuyu buldum doktor sonraki gebelikte olma ihtimali milyonda bir demiş zaten inşallah sağlıklı bir bebeğin olur
Evet cnm o ara gece gündüz burdaydim bir sürü dert ortagim vardi hep bi umut kapisi aradim ama olmadi

Tatlım tam bilemiyorum ama yumurtlama günün sarkmis ta olabilir . Ovulasyon testi kullaniyormusun? Eger yumurtlama ise 10 gün sonra büyük ihtimalle adet olmazsın. Geçen ay bendede yumurtlama geç oldu oyüzden geç adet oldum. Ama sen yinede değerlendir inşallah bebiş gelir

düzenli adet döngüsünde geç çatlama veya erken çatlama yada hiç çatlamama olur mu olursa bunu nasıl anlarız testler hariç yapamıyorum çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…