Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

shoji yaptım negatif. Ama ben adet tarihimi yanlış hesaplamisim 16 sinda oldum 28 günde bir yani 12 sinde olmam gerekiyor yani bu lekelenme adetten 1-2 gün öncemi oluyor anlamadım. O zaman testte çıkmaması normal yani

Merhaba kızlar benimde 10 kasım dı adet tarihim düzenli önce pempemsi akıntı oldu dedim yerleşme kanaması mı ama yokk kırmızı kartt.. 08.12 birdaha ki aylara inşaallah.

Bende bu ay yanlış hesaplamıştım.. Adetten önce bende de öyle lekelenme oluyor.. Adet lekelenmesi olabilir canım

Merhaba kızlar benimde 10 kasım dı adet tarihim düzenli önce pempemsi akıntı oldu dedim yerleşme kanaması mı ama yokk kırmızı kartt.. 08.12 birdaha ki aylara inşaallah.

Adet tarihine yakın lekelenme olunca genelde adet oluyorsun canım.. Eğer lekelenme adetten 1 hafta 10 gün kadar önce olursa genelde yerleşme kanaması oluyor. İstisnalar vardır elbette ama boşuna umutlanmamak lazım çünkü çok üzücü oluyor

evet yaaa.. bir umut işte nedir peki yumutlama günlerini de takip ediyorum.offfff

Merhaba kizlar.. adetime 10 gu var. Pazar aksami yumurtam catladi. Pazar gecesi pazartesi sabah ve aksam. Carsamba yanibu sabahta iliski oldu. 1 gun daha iiskiye devam edip beklemeye koyulacagim. Ellimdede 4 tane erken gebelik testi var pazar günü de onlar yapmaya baslayacagim. Artik tevekkul zamani elimden geleni yaptim

Ben ilk gebeligimde tam adet gunumde lekelenmem oldu hatta agri kesici icecektim agri baslayana kadar etki etsin diye. Sonra vazgecmistim. Ped koydum baya kahverengi geldi ama bi daha olmadi.

İnşallah tutmuştur canım eşini çok yormuşsun ama inşallah değer..

Canımm hamilesin muhtemelen

yok canım adetim 28 günde bir 10 günden sonra akıntımı takip ediyorumçov öncesi 3/5 gün çalışıyorum işte acaba yumurtamı çatlamıyor ne dersin.

Bol havuç ye canım çatlatma için.. Akıntıdan nasıl anlıyorsun bana biraz anlatsana yumurta akı gibi olunca mı ilişkiye giriyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…