Kizlar bugun benim regl gunum gelen giden yok test yapmadim 3gun gecmeden yapmayi dusunmuyorum bana dua edinbu arada bir hafta once falan karin agrim asiri oldu adet oldum sandim ama olmadim bugunde belirti gibi birsey yok insallah guzel seylere isarettir
Insallah canim beklemedeyim bakalim :) her an olcak gibiyimde insallah olmaz :) korkuyorum bir yandan daİnşallah hamilesindir canım senden umutluyum bu ay :)
Insallah canim beklemedeyim bakalim :) her an olcak gibiyimde insallah olmaz :) korkuyorum bir yandan da
Hadi inşallah canım yerleşme ağrısı olabilir bi hafta önceki ağrın hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar bugun benim regl gunum gelen giden yok test yapmadim 3gun gecmeden yapmayi dusunmuyorum bana dua edinbu arada bir hafta once falan karin agrim asiri oldu adet oldum sandim ama olmadim bugunde belirti gibi birsey yok insallah guzel seylere isarettir
Senin saatler ters galiba benim sabah sekiz akşam beşOfff ya yine iş saati geldi hiç canım istemiyorakşam 11 e kadar da hiç çekilmiyor yaw
Offf ya yine iş saati geldi hiç canım istemiyorakşam 11 e kadar da hiç çekilmiyor yaw
Senin saatler ters galiba benim sabah sekiz akşam beş
hanımlar herkese merhabaaaa
uff yaa dün sağ kasığıma bıçak saplanıyormuş gibi oldu akşama kadar. bugün sabahta uyandım kasıklarım acayip ağrıyor.ne olacağını kestirmem çok güç artık . vücut dilimi anlayamaz durumdayım ve daha en az 5 günüm var
Benim de 8/6 ama zor geliyor ya artık bunaldım 9 sene oldu aynı yerde çalışıyorum sıkıldım artık..
Bebiştir o bebiş
benimde normalde 8:30 - 5 ama kış saatine geçince 8:00 - 4:30
ayyy ağzından bal damlıyor.. inşallah öyledir. ama adet sancısı gibi yumurtalıklarım.
Ne güzel sizin saatleriniz daha az ..
Yq ben hamile kalsamda bırakamam mecbur çalışmaya devam daha bir yıldır çalışıyorum memurumBenim de 8/6 ama zor geliyor ya artık bunaldım 9 sene oldu aynı yerde çalışıyorum sıkıldım artık..
Kesinlikle benimde ağrım var adet gibi hissediyorum ama adet ağrım bu kadar erken başlamazdı bilmiyorum hiç bişi artık hayırlısıhanımlar herkese merhabaaaa
uff yaa dün sağ kasığıma bıçak saplanıyormuş gibi oldu akşama kadar. bugün sabahta uyandım kasıklarım acayip ağrıyor.ne olacağını kestirmem çok güç artık . vücut dilimi anlayamaz durumdayım ve daha en az 5 günüm var
inşallah canım bebiştir
Yq ben hamile kalsamda bırakamam mecbur çalışmaya devam daha bir yıldır çalışıyorum memurum
Hadi inşallah canım yerleşme ağrısı olabilir bi hafta önceki ağrın hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?