İnşallah canım bu ay uğurlu gelsin sana
İnşallah canımVarmış daha senin hayırlısı olsun inşallah canımm
hamilelik belirtilerinde akıntı şart mı ?
Sanmıyorum ama oladabilir canım bünye bünye değişiklikler olabiliyor sonuçta üşütmüşte olabilirsinKusmak da neyin nesi bu kadar erken bi belirti olamaz heralde dimi kızlar
Aslında benim aklıma bile gelmedi işyerindeki arkadaşım hayırlı olsun falan diyince bi şüphelendim ama daha çok var tıbben mümkün gözükmüyo araştırdım.. Çok çay içmekten falan büyük ihtimal şimdilik panik yokSanmıyorum ama oladabilir canım bünye bünye değişiklikler olabiliyor sonuçta üşütmüşte olabilirsin
Kusmak da neyin nesi bu kadar erken bi belirti olamaz heralde dimi kızlar
Ayy senin ağzın bal yesin"gibigibiyim " ben senden bu ay umutluyum. içimden bi ses sen bu ay güzel haberi sevdiklerinle paylaşacaksın inşallahh
Kaç gün var reglne canım bana da olmuştu önceki gebeliğimdeGünaydın kızlar. Bende iki gündür aşırı bir terleme var . Gece su içinde uyanıyorum , yatak yorgan su içinde kalmış. Bu bir belirti olabilirmi?
Kaç gün var reglne canım bana da olmuştu önceki gebeliğimde
Kaç gün var reglne canım bana da olmuştu önceki gebeliğimde
Biz aynı günde bekliyoruz o zaman ne güzel 18inde bekliyorum ben de :) Şimdi benim önceki gebeliğimde adetten 4-5 gün önce falan çok fazla terlemeler rüyalar falan olmuştu sabah su içinde kalkıyodum böyle kalbim hızlı atıyodu bi de koşmuşum gibi ama 4-5 gün önceydi İnşallah senn de öyledir canım :)10 yada 11 olması lazım. ..
benim de her ay bir hafta öncesinden göğüslerim çok şişer ve ağrır,bu ay hiç şişmedi ve ağrı yok.ben de bu halini acaba hamilelik belirtisi mi diyorumhayır gögüslerim hiç ağrımıyor bu ay böle oldu sadece
Neden olmasın zaten belirti denilen şey değişiklik :) Senin ağrırken ağrımaması da belirti olabilir canım bu belirtiler de kişiye göre değişiyo inşallah hamilesindir kaç gün kaldı?benim de her ay bir hafta öncesinden göğüslerim çok şişer ve ağrır,bu ay hiç şişmedi ve ağrı yok.ben de bu halini acaba hamilelik belirtisi mi diyorum
idrar testi yaptın mı canım hiç?Merhaba arkadaslar.Bu gun adet gunum ve gelmedi.Sari akintim var.Bir de karnimin alt kisimda agrilar oluyor.kardesimle ayni gunde oluruz biz.once ben olurum sonra o olur.Simdi kardewim adet olmus ben hala olmadim.sizce nedir bu sari akinti?
Yapdim cok silik ikinci cizgi cikiyor.idrar testi yaptın mı canım hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?