Ay çok az kalmış senim test yaptın mı hiç belirti var mı
BAT yarın, heyecan doruktainşallah bu sefer olmuştur
evet düzenli 27-28 gün oluyor hep. bu 7. ayımız idrarda yaptım ama çıkmadıInşallah güzel haberler alırsın canım bizide haberdar et merak ederiz :) adetlerin düzenlimidir?
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla versin,inşallah sana da canımInşallah güzel haberler alırsın canım bizide haberdar et merak ederiz :) adetlerin düzenlimidir?
evet düzenli 27-28 gün oluyor hep. bu 7. ayımız idrarda yaptım ama çıkmadı
İnşallah hamilesindir canımMerhaba arkadaslar.Benim de yarin bat gunu.kac gundur adet olucakmisim gibi agrilarim var.testlerimde silik cizgi cikdi yine.amma cok silik.Cok korkuyorum yarin adet olmaktan.
Hatırlıyorum canım evet ama testlere tam güven olmayabilir bi günle kaçırmıştın sanırım belki yetişmiştir yani bklım ya umut işte hep bi umut bende bu ay olmadı diye hissediyorum ama umut ediyorum işteYok canım test yapmadım zaten adet belirtilerim var. Aslında test yapmayı hiç düşünmedim bile çünkü kesinlikle olacağını düşünmüyorum. Yumurtlama zamanı eşim yoktu o yüzden
Insallah canim.İnşallah hamilesindir canım
tam olarak bilmiyorum bu ay ovülasyon testi yapmadım,ama önceki aylarda yaptığımda 14-15 günlerde çatlıyordu.zaten yumurtlama haftasını değerlendirdikAnladım canım, peki yumurtan ne zaman çatladı bunu biliyormusun ?
tam olarak bilmiyorum bu ay ovülasyon testi yapmadım,ama önceki aylarda yaptığımda 14-15 günlerde çatlıyordu.zaten yumurtlama haftasını değerlendirdik
Günaydınlarrr canımm kaldı altı başka bişi düşünemiyorumhayırlı sabahlar hanımlar. Huzur ve sağlık dolu bir hafta geçirmeniz ve bol bol bebiş haberleriyle dolu bir hafta geçirmeniz dileğiyle
Günaydınlarrr canımm kaldı altı başka bişi düşünemiyorum
Olmuşsa olmuştur demekten başka çare yok o zaman ya bende grip gibiyim bizimde çalışmalar sekteye uğradı o sebeple ama napalım dua edelim en iisihiiiçç demee :) benim bide yatılı misafir var devam edemedik gün aşırı denemelere bir haftadır tık yok
Bende aynı hastayım çalışma yapmaya hiç halim yok hayırlısı diyip beklicezOlmuşsa olmuştur demekten başka çare yok o zaman ya bende grip gibiyim bizimde çalışmalar sekteye uğradı o sebeple ama napalım dua edelim en iisi
Olmuşsa olmuştur demekten başka çare yok o zaman ya bende grip gibiyim bizimde çalışmalar sekteye uğradı o sebeple ama napalım dua edelim en iisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?