Aaâaaaa canım ne güzel bişeye dikkat etmişin :) ben bilmiyordum Cumaya geldiğini :) İnşallah o mübarek Cuma gününde ikimizde güzel güzel haberleri alırız :) Seninki az kalmış benim daha var hadi bakalım. İnşallah bü ay Rabbim hayırlısıyla nasip eder İnşallahhhhHadi bakalım canım inşallah hayırlı ve guzel haberlerle karşılaşırız benimde 13 Kasım ikimizinkide cuma gününe geliyo inşallah Rabbim bu mübarek günde hayırlı haberlerle karşılaştırır bizi
Ayy sunan bayilabilirimmm
Uyuyoz:)Kızlar nerdesiniz
İşler güçlerr temizlikler çalışan kadın olmak zor bütün işler bize bakıyor offfKızlar nerdesiniz
Silik cizgi ciktiysa hamile olabilirsin canim. Testlerin fotosunu koysana bakalim. Insallah hamilesindir canimyi alsamlar arkadaslar.Bu ay cok belirti yasadim.9 adet olmama gerekir.28 de kahve rengli akintim oldu.goğüslerim cox sisdi.uclari aciyor.kolum deyince bile agriyo.kasiklarimda kramplar oluyo.cok uykulu yorgun halsiz oluyorum.midem de bulandi.test yaptim adetime 2 gun kala silik ama cok silin ikinci cizgi cikti.1 gu. Kaldi aetime ve sancilarim oluyo.asaga dogru vuruyo agrilar.5 dakika olub geciyor.bu gun yine test yaptim yine silik cizgi cikti.Sizce hamilemiyim cok korkuyorum adet olucam diye(Sizce hamilemiyim???Lutfen yardim((
Iste o kadar silik Ki cekemiyorum.ondan korkuyorum ya(((ama kicam da gordu yalniz ben gormuyorum.Bilemedim ki simdiSilik cizgi ciktiysa hamile olabilirsin canim. Testlerin fotosunu koysana bakalim. Insallah hamilesindir canim
O zaman adetin geçince bir daha test yap yada kan testi ver canim. Ama iyice emin olmak istiyosan adetinin geçmesini bekle. İnşallah bebisin senledirIste o kadar silik Ki cekemiyorum.ondan korkuyorum ya(((ama kicam da gordu yalniz ben gormuyorum.Bilemedim ki simdi
Amin insallah1 gun kaldi adetime bakalim ne olacak(Allah her kese nasib etsin insallahO zaman adetin geçince bir daha test yap yada kan testi ver canim. Ama iyice emin olmak istiyosan adetinin geçmesini bekle. İnşallah bebisin senledir
Günaydın canım hoşgeldin kaç gün kaldıBiraz aradan sonraa yine benn
Umarim herkes iyidir keyifler yerindedir.
Yine bir bat bekleyisi yine merak korku stres
Ay çok az kalmış senim test yaptın mı hiç belirti var mıBenim 2 gün kaldı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?