- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
Bebişin oluşumu yenidir dedim sen silik diyince ama hiç de silik değilmiş bariz belli Can'ım :)Yenidir ondandir derken canim anlamadım . Adetim 9 gün geçti :/
Yaa ilk olunca bir de insan hiç beklemediği anda bir sürpriz yapınca bilemiyor. Cahillik biraz.. :/Bebişin oluşumu yenidir dedim sen silik diyince ama hiç de silik değilmiş bariz belli Can'ım :)
Amin Amin AminResmen poZitif :) hayırlı olsun Can'ım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Kıyamam Can'ım stres yapma ben de cahilim bakma hiç gebelik geçirmedim :) ama bence bugün gidip kan ver hemen onda da pozitif sonuç alırsın daha da rahatlarsın :)Yaa ilk olunca bir de insan hiç beklemediği anda bir sürpriz yapınca bilemiyor. Cahillik biraz.. :/
Amiiin canımAmin Amin Amin
. Rabbim evlad sahibi olmak isteyipte olamayan kullarına Safi ismi serifiyle sifa versin.tez zamanda Hayirli Sağlıklı Imanli evladlari olsun Inşaallah. Vatanına milletine anasına babasına Hayırlı insan olsun ya Rabbim. Buradaki bütün kullarına da evlad sevgisini tattir tez vakitte. AMIN
Yani pozitif olur demi o da. Tam tersi çıkmaz. Bu testlerde kan tahlili gibi doğru sonuç veriyor. ? Esim herkese yaydi haberi öğrenince beni tutmaa dedi de. Sonunda rezil olmak varKıyamam Can'ım stres yapma ben de cahilim bakma hiç gebelik geçirmedim :) ama bence bugün gidip kan ver hemen onda da pozitif sonuç alırsın daha da rahatlarsın :)
Yok Can'ım doğru sonuç veriyor idrar zaten 9 gün gecikmiş az bi Zaman değil yani :) doğrudur tabi ama emin olmak için kan da ver derim ben ay ne güzel duygular ya gözlerim doldu valla :)Yani pozitif olur demi o da. Tam tersi çıkmaz. Bu testlerde kan tahlili gibi doğru sonuç veriyor. ? Esim herkese yaydi haberi öğrenince beni tutmaa dedi de. Sonunda rezil olmak varddd
BEN hüngür hüngür ağladım. Noluyosa ama 1 senedir olmuyordu. Hatta önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyordu esim. Bende bir sey yoktu da. Esim hiç gitmemişti.biz doğal yoldan olmaz diye düşünüyordukYok Can'ım doğru sonuç veriyor idrar zaten 9 gün gecikmiş az bi Zaman değil yani :) doğrudur tabi ama emin olmak için kan da ver derim ben ay ne güzel duygular ya gözlerim doldu valla :)
Bizim de bi senedir olmuyor problem olmadığı haldeBEN hüngür hüngür ağladım. Noluyosa ama 1 senedir olmuyordu. Hatta önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyordu esim. Bende bir sey yoktu da. Esim hiç gitmemişti.biz doğal yoldan olmaz diye düşünüyorduk
Çünkü her şeyin bir zamanı var. Ne o zmandan önce oluyor ne de sonra . Bir se bir sey sorucam. Son 2 3 gundur goguslerimin siskinligi agrisi falan indi. Sanki adet olmusumda eskisi gibi olmuş gibi . Neden sizce :/Bizim de bi senedir olmuyor problem olmadığı haldene Mutlu sana uğraştırmamış çok inş sağlıkla alırsın kucağına :)
Hamile olduğun için olabilir Canım. Akıntın falan var mıydı geciktiği günlerdeÇünkü her şeyin bir zamanı var. Ne o zmandan önce oluyor ne de sonra . Bir se bir sey sorucam. Son 2 3 gundur goguslerimin siskinligi agrisi falan indi. Sanki adet olmusumda eskisi gibi olmuş gibi . Neden sizce :/
Yok Can'ım farketmiyor hemen git ver :)Kızlar kan testi için ac karnina mi olmak gerekiyor
Evet çok vardı. Ama goguslerim niye indi onla ne alakası var ki. :/Hamile olduğun için olabilir Canım. Akıntın falan var mıydı geciktiği günlerde
Valla onu bn de anlamadım. Vericek misin bugün kanEvet çok vardı. Ama goguslerim niye indi onla ne alakası var ki. :/
Ne mutlu :)Yolladım . Bakin
Bebişin oluşumu yenidir dedim sen silik diyince ama hiç de silik değilmiş bariz belli Can'ım :)
eğer kanama, şiddetli ağrı gibi bir durum yoksa 6 haftalık olunca (yani 7.haftanın içinde) doktora gitmeni tavsiye ederim.Evet çok vardı. Ama goguslerim niye indi onla ne alakası var ki. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?