Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar bu testlerden kesin doğru sonuç alınıyor demi. Kan tahlili gibi. Ay elimayağım titriyor. Inananiyorum Hala da. ?

Resmen poZitif :) hayırlı olsun Can'ım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Amin Amin Amin
. Rabbim evlad sahibi olmak isteyipte olamayan kullarına Safi ismi serifiyle sifa versin.tez zamanda Hayirli Sağlıklı Imanli evladlari olsun Inşaallah. Vatanına milletine anasına babasına Hayırlı insan olsun ya Rabbim. Buradaki bütün kullarına da evlad sevgisini tattir tez vakitte. AMIN

Amiiin canım

Kıyamam Can'ım stres yapma ben de cahilim bakma hiç gebelik geçirmedim :) ama bence bugün gidip kan ver hemen onda da pozitif sonuç alırsın daha da rahatlarsın :)
Yani pozitif olur demi o da. Tam tersi çıkmaz. Bu testlerde kan tahlili gibi doğru sonuç veriyor. ? Esim herkese yaydi haberi öğrenince beni tutmaa dedi de. Sonunda rezil olmak var ddd

Yani pozitif olur demi o da. Tam tersi çıkmaz. Bu testlerde kan tahlili gibi doğru sonuç veriyor. ? Esim herkese yaydi haberi öğrenince beni tutmaa dedi de. Sonunda rezil olmak var ddd
Yok Can'ım doğru sonuç veriyor idrar zaten 9 gün gecikmiş az bi Zaman değil yani :) doğrudur tabi ama emin olmak için kan da ver derim ben ay ne güzel duygular ya gözlerim doldu valla :)

Yok Can'ım doğru sonuç veriyor idrar zaten 9 gün gecikmiş az bi Zaman değil yani :) doğrudur tabi ama emin olmak için kan da ver derim ben ay ne güzel duygular ya gözlerim doldu valla :)
BEN hüngür hüngür ağladım. Noluyosa ama 1 senedir olmuyordu. Hatta önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyordu esim. Bende bir sey yoktu da. Esim hiç gitmemişti.biz doğal yoldan olmaz diye düşünüyorduk

Bizim de bi senedir olmuyor problem olmadığı halde ne Mutlu sana uğraştırmamış çok inş sağlıkla alırsın kucağına :)

Bizim de bi senedir olmuyor problem olmadığı halde ne Mutlu sana uğraştırmamış çok inş sağlıkla alırsın kucağına :)
Çünkü her şeyin bir zamanı var. Ne o zmandan önce oluyor ne de sonra . Bir se bir sey sorucam. Son 2 3 gundur goguslerimin siskinligi agrisi falan indi. Sanki adet olmusumda eskisi gibi olmuş gibi . Neden sizce :/

Evet çok vardı. Ama goguslerim niye indi onla ne alakası var ki. :/
eğer kanama, şiddetli ağrı gibi bir durum yoksa 6 haftalık olunca (yani 7.haftanın içinde) doktora gitmeni tavsiye ederim.
yoksa keseyi, bebeği ve kalp atışını görmeden hamilesin demiyor doktorlar.
folik asit içmeyi ihmal etme.
bir de bulantılar başlamadan mümkün olduğunca sağlıklı şeylerle beslenmeye çalış.
ceviz, balık, yumurta, et, süt, ayran, yoğurt vs…
tekrar tebrikler.
pozitif ol ki, mutlu olasın, mutlu annelerin bebekleri de mutlu oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…