Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ve hain kırmızı geldi geldi ama bi garip geldi. Normalde başladığında klozetteki suyu kıpkırmızı yapardı, şimdi parça parça dağılmadan duruyor suyun içinde. Nedir bu bilmiyorum.

Burda gebelikle ilgili bir sonuç gormedim canım ben. Hcg yazili mi iyice incele bakalım

her şeyde bir hayır vardır insanın elinde olmuyordur üzülmemek ama nasip belki diğer aydır. ilk denemenmiydi
dün akşam eve giderken "bu ay olmazsa sonraki olur, kafana takma, en azından sağlık olarak sorun yok" gibi gibi düşünüp durdum. sözde kendimi hazırlamıştım da ama hormonlar şaştı herhalde, ağladım ağlayacağım. ilk değil, 5. ayımız bu. daha yolun başı ama çevremdekiler ilk 1-2 ayda hamile kalınca ben de özendim onlara...

kendini güzel telkinlemişsin ama üzülme stres her şeyin başıdır diyorlar ya. bizim de ilk denememiz ben de çok kafaya takıyorum etrafımdakileri bıktırdım artık. ama olmazsa herhalde bende sarsılırım. eşine sımsıkı sarıl allah inşallah nasip eder

siz de en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız umarım :) lafta diyoruz da, uygulamaya gelince ben beceremiyorum pek. ne yapalım, olana kadar çalışmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…