Kizlar bu ne demek
Kizlar bu ne demek
Bn hamilelik testi istedm ama bunlar geldiCanım bunda gebelik testi sonucu yok. Sadece kan sayımı yapılmış
Bn hamilelik testi istedm ama bunlar geldi
Sizinki ne zaman koyulaşmaya başladıBenimki boyle çıktığında da bozuk sanmistim ama hamileydim :) bence var biseyler hayirli olsun
tuvalete gitmeye korkuyorum
Sizinki ne zaman koyulaşmaya başladı
inşallah diğer ayda tutar. en yakın zamanda sevinirsin inşallah
her şeyde bir hayır vardır insanın elinde olmuyordur üzülmemek ama nasip belki diğer aydır. ilk denemenmiydiO o bi gucuk hanfendu inşallah ya teşekkür ederim, bu ay umutluydum epey. canım çok sıkıldı.
dün akşam eve giderken "bu ay olmazsa sonraki olur, kafana takma, en azından sağlık olarak sorun yok" gibi gibi düşünüp durdum. sözde kendimi hazırlamıştım da ama hormonlar şaştı herhalde, ağladım ağlayacağım. ilk değil, 5. ayımız bu. daha yolun başı ama çevremdekiler ilk 1-2 ayda hamile kalınca ben de özendim onlara...her şeyde bir hayır vardır insanın elinde olmuyordur üzülmemek ama nasip belki diğer aydır. ilk denemenmiydi
kendini güzel telkinlemişsin ama üzülme stres her şeyin başıdır diyorlar ya. bizim de ilk denememiz ben de çok kafaya takıyorum etrafımdakileri bıktırdım artık. ama olmazsa herhalde bende sarsılırım. eşine sımsıkı sarıl allah inşallah nasip ederdün akşam eve giderken "bu ay olmazsa sonraki olur, kafana takma, en azından sağlık olarak sorun yok" gibi gibi düşünüp durdum. sözde kendimi hazırlamıştım da ama hormonlar şaştı herhalde, ağladım ağlayacağım. ilk değil, 5. ayımız bu. daha yolun başı ama çevremdekiler ilk 1-2 ayda hamile kalınca ben de özendim onlara...
siz de en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız umarım :) lafta diyoruz da, uygulamaya gelince ben beceremiyorum pek. ne yapalım, olana kadar çalışmaya devam :)kendini güzel telkinlemişsin ama üzülme stres her şeyin başıdır diyorlar ya. bizim de ilk denememiz ben de çok kafaya takıyorum etrafımdakileri bıktırdım artık. ama olmazsa herhalde bende sarsılırım. eşine sımsıkı sarıl allah inşallah nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?