- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
günaydın canım cinsiyet belli oldumu ,kasıklarım ağrıyo bugün çok
Erken gebelik testi değildi. Hani o üstünde kaç haftalık olduğunu gösteren testlerdendi ama - (eksi) işareti çıktıgünün geçerse tekrarla erken gebelik testi ise çıkması lazım dı.
Hayırlı haberleri alırız inşallahgünaydın canım ovs akıntım 12. gün geldi ama takvime göre yumurtlama günüm bugün bakalım nasıl olacak bak regl miz bile aynı oluyorperihan08
Anladim gecers gunun tekrarla bakalimErken gebelik testi değildi. Hani o üstünde kaç haftalık olduğunu gösteren testlerdendi ama - (eksi) işareti çıktı
Tamam haber veririm en geç 21 inde olmam lazım. İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelirizAnladim gecers gunun tekrarla bakalim
günaydın canım nerelerdesin..Günaydın kızlarrrr
aaa ne güzel bende oğlan annesiyimKızlar doktordan geldim. Oğlum olacakmışdarısı isteyen emek veren herkesin başına inşallah
Tebrikler canım sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahKızlar doktordan geldim. Oğlum olacakmışdarısı isteyen emek veren herkesin başına inşallah
Şimdi girdim bende hastayım çok fenaa sen nasılsın canın?
ne bileyim ki işte iyiyim şükür bu aydan pek umutlu değilim zaten sıkı da çalışamadık Artık Allah ın takdirine bıraktım. 02/02 beraber bekleyelim seninle..Şimdi girdim bende hastayım çok fenaa sen nasılsın canın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?