Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba kızlar benim adet olma günüm yarın ama 3 gündür kasıklarımda ağrılar ve şu an çok kötüyüm belimde çok ağrıyor gögüslerimde de hassasiyet oldu adet olmadan ağrı olurdu ama bu farklı inşallah bebişdir adet günü yaklaşınca da ağrılarım olurdu ama çok değil soguk bi yerde de kalmadım soğuk almadım hamile olsam da anlamam ben biraz garibim yemeklerden sonra midem bulanabiliyor ya da ağrıyabiliyor stresten. bunları kafaya taktım iki ay bişey çıkmadı. annemden rica ettim ben dışarı çıkamadığım için test alacak akşam gelecek ama yarın sabah hasta olmasam yaparım diye düşünüyorum.

İnşallah yarın buraya güzel haberler yazarım

İnşallah hamişsindir canım yap bakalım testi

onun bi ilacı var. dostinex ilacı kullanmıştı arkadaşım. 8 tablet var içinde pazartesi ve perşembeleri içiyormuş. bi kutu yetiyormuş. ama sen yinede doktora sor istersen.
Benim de oldukça yüksek çıktı ama doktor vermedi ilaç biliyomusun canım.. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım tekrar testlerim yapılıcak neler çıkacak merak ediyorum :)

adetime 1 gün kaldı çok üzülüyorum pco var serophene içiyorum ama çevremde hamile olanları ve doğuranları gördükçe içime hüzün giriyor sanki ben hiç kalamıycam gibi geliyor Allahım evlat hasretiyle sınama ne olursun.

İnşallah iyileşirsin tez zamanda canım moralini kesinlikle yüksek tut hamile kalanlar olduğu gibi çok daha zor durumda olanlar da var bunu da unutma ve her şey rabbimin elinde ol derse her şey olur o yüzden zamanını beklemekten başka çare yok o yüzden bugünün tadını çıkar mutlu ol dua et

öyle canım sağol bi hastalık gibi değil pco adetlerim dakik bi problem yok pcolu olup hamile kalan çok insanlar tanıyorum dediğin gibi rabbim zamanını bekliyor işte spora gidip geliyorum kilo vermeye çalışıyorum bende 3 ayda 11 kilo verdim devam ediyorum belki kilolar gidince gelicek bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…