• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

[QYaptırmak ihan08, post: 44498417, member: 630290"]Yok canım hiç bişi yaptırmadım daha yarın ilk kez gidicem muayeneye[/QUOTE]

Yaptirmak istediğini soyle doktora . Benim dusuk nedenim kan pıhtılaşmasiymis bak megerse. Şimdi hamile kalırsamd doktorum igne ve ilaçverecek,tekrar yyaşamı çam inşallah.

Kızlar geçen sene ne sekiz yıl aradan sonra hamile kaldim,söylemiştim. Esim onca yıldan sonra beni bi kere dinledi ve sonuç,hamilelik. Ne yaptım peki? Yürekten dua ilk başta. Sonra adetin 12,13,14,15. Günleri i iliski. İlişkiden sonra hiç kalkmadim sabah namazın a kadar. İkiski esnasında da belim e yastıkla destek verdim. İlk bi saat ayaklarını duvara dayayarak tuttum. Sonra yavaşça yattim yerime. Gündüzleri hem eşime hem kendime incir yedirdim,aç karnına üc adet her oöğün öncesi. Belki işinize yarar diye paylaşmak istedim :KK54::-)

[QYaptırmak ihan08, post: 44498417, member: 630290"]Yok canım hiç bişi yaptırmadım daha yarın ilk kez gidicem muayeneye

Yaptirmak istediğini soyle doktora . Benim dusuk nedenim kan pıhtılaşmasiymis bak megerse. Şimdi hamile kalırsamd doktorum igne ve ilaçverecek,tekrar yyaşamı çam inşallah.[/QUOTE]
İnşallah canım söylerim doktora neler yapılması gerekiyorsa yapsınlar bi çözüme ulaşayım hamile kalıyorum arkası yok

Kızlar bişi sorucam bu idrar testi ne zaman koyulaşıyor bilginiz var mı

Back