slm kızlar nasılsınız.shoji nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor. batın geçmişti tahlil yaptırdınmı merak ettim seni.. perihan08 yunus_ciklet siz durumdasınız
canımm 03/01 bekliyorum haftaya pazar yeni yılın ilkgünlerinde inşş hepimiz güzel haberler alırız canım.Belirtim yok ovs günü 2 gün kasık ağrım olmuştu.
kız ben bütün gün burdayım sen nerdesin asıl :)
Benim bu ay yumurtlama olmadığı için adeti bekliyorum ama olmadım henüz
senbi test yapsana. yumurtlama olmadıda neden regl olmuyorsun ,çatlamamıssa atacak onu vucud.Galiba bu ay adet olmayacağım
senbi test yapsana. yumurtlama olmadıda neden regl olmuyorsun ,çatlamamıssa atacak onu vucud.
Amin İNŞALLAH ALLAHIM isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin. Teşekkürler cnm.Bosver takilma dediklerini yap doktorun gerisini allaha birak insallah hayirli bir evladiniz olur.
tabi canım yumurta çatlamadıysa regl gene olursun çatlayıp döllenirse olmazsın çatlayıp döllenmezse yine atarsın.Belik kist geciktirebilir ,ama oda okadar büyük bir kist değil.Yarın sabah yaparım valla kafamı karıştırıyor bu işler yumurtlamadıysam adet olmamam normal değil mi?
hem reg liyi bekliyorsun ya canım klomen için,tabiki olman lazım dıtabi canım yumurta çatlamadıysa regl gene olursun çatlayıp döllenirse olmazsın çatlayıp döllenmezse yine atarsın.Belik kist geciktirebilir ,ama oda okadar büyük bir kist değil.
tabi canım yumurta çatlamadıysa regl gene olursun çatlayıp döllenirse olmazsın çatlayıp döllenmezse yine atarsın.Belik kist geciktirebilir ,ama oda okadar büyük bir kist değil.
hıı tamam ozaman ancak gelir..dilek sen kaç yaşındaydın?yarın sabah yaparım canım bakalım gerçi bugün 30. gün bazen 28 bazen 30 oluyor benim siklus belki bugün olurum
hıı tamam ozaman ancak gelir..dilek sen kaç yaşındaydın?
ya allah allah çokmuş gibi sende. Daha dur bakalım..17 ocağa kadar 30
ya allah allah çokmuş gibi sende. Daha dur bakalım..
Canım ben üç ay oldu geleli daha bilmiyorum orayı eşim biliyordur ama çiğliyi sen bilirsin ama:))perihan cım bende izmirde yaşıyorum şirinyer hipodrumunu bilirsin herhalde.
Canım on gün var benim bata ama göğüslerim hassas az önce kustum midem kötü adet ağrısı gibi ağrım var enteresan haldeyim üşüttüm mü acabaslm kızlar nasılsınız.shoji nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor. batın geçmişti tahlil yaptırdınmı merak ettim seni.. perihan08 yunus_ciklet siz durumdasınız
evet tabi ki biliyorum doğma büyüme izmirliyim.memur mu eşin?Canım ben üç ay oldu geleli daha bilmiyorum orayı eşim biliyordur ama çiğliyi sen bilirsin ama:))
aaay kız niye kustun ki acaba bekle ya bende heyecanlanıyorum bat a 3/4 gün kalaya kadar.Canım on gün var benim bata ama göğüslerim hassas az önce kustum midem kötü adet ağrısı gibi ağrım var enteresan haldeyim üşüttüm mü acaba
ben 27. de doğum yapmıştım şimdi de 35 yaşını geçenlerin doğurganlıkları azalıyormuş ya ondan korkuyorum.Valla 25-26 ya göre çokta bence en doğru zaman şimdi diye düşünüyorum daha geç olmassa iyi olur
Canım on gün var benim bata ama göğüslerim hassas az önce kustum midem kötü adet ağrısı gibi ağrım var enteresan haldeyim üşüttüm mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?