Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bilmiyorum ki canım ya inşallah tutunmuştur erken gebelik testi mi alsak acaba

Canım üç ay önce bende kimyasal yaşadım deniyoruz işte bakalım inşallah olur yani başka da belirti yok şimdilik

İnsan bile değil bence yeri yok öbür dünyada

Hamile bayanlara bir sorum olucak bu hep merak ettiğim bir şeydir. Bu yumurtlama akıntısından sonra eğer döllenme olmuşsa, akıntı hemen devammı ediyor yani yumurtlama akıntısı gibi . Yoksa bir süre kuruluk olup öylemi başlıyor ?akıntı su renginde ve hafif jel gibi mi ?

Bende merak ediyorum perihan08 yunus_ciklet siz bilirsiniz belki

sanırım bu herkesin bünyesine göre değişiyor ama ağırlıklı olarak su gibi akıntının olduğunu ovs dan sonra regl ye yakın duymuştum.

Bende öyle biliyorum gebelikte de gebelik öncesinde kullaniliyormus yumurtladiktan sonra regli aram azmis bunu duzenliyormus cnm o yüzden verdi
rahim kalinlasmasi bu hormonla alakali mi acaba zira o da engel bebegin tutunmasina orta karar olmasi gerekiyor galiba.benim de regli araligim 3 gun azaldi ben prolaktine bagliyorum ama sorun bu olmasin 52 demisti en son tahlilde progestoron icin iyi dedi ama ben netten baktim 24 en yuksek olarak gosteriyor. bilgin var mi bu konuda

Benim progesteron 12.8 çıkmış şimdi baktım sonuçlara fakat sonucun iyi olduğunu soledi doktorum. Bu arada bu gecikme olmasaydı hersey yolundaydı progestan bile vermiycekti anlamadım cidden

Benim progesteron 12.8 çıkmış şimdi baktım sonuçlara fakat sonucun iyi olduğunu soledi doktorum. Bu arada bu gecikme olmasaydı hersey yolundaydı progestan bile vermiycekti anlamadım cidden
Bosver takilma dediklerini yap doktorun gerisini allaha birak insallah hayirli bir evladiniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…