Bilmiyorum ki canım ya inşallah tutunmuştur erken gebelik testi mi alsak acabahayır benim hep ovden sonla başlardı sızılar senin gibi buay neden omadı bende onu anlamadım seninki normal canım bende habire tutnmuşmudur diye düşünür oldum 20 de yumurtlamam eğer olduysa tutunmuştur demi 4-6 gün içinde diyorlar hcg salgılanamadan da velirti olmuyor muş
Canım üç ay önce bende kimyasal yaşadım deniyoruz işte bakalım inşallah olur yani başka da belirti yok şimdilikaa benmle aynı bnmde 10 gün var canım başla ne belirtin var ? şey ya bişi sorucam ayy çok saol cvp yazdıgınız için :) benm prolaktinim yüksek olduğu için bir kire kimyasal gebelik yaşadım şimdi ilaç kullanıyorum hamile kalma şansım nasıl yani midem çok kötü
İnsan bile değil bence yeri yok öbür dünyadaKızlar şu Kayseri de olan üvey anne dehşetini gördünüz değil mi?
Allah belasını versin, Allah belasını versin, Allah belasını versin o kadının inşallah ölümü de kolay olmaz çeke çeke ölür.. çok çok üzüldüm
shoji senin adın ne hangi ildeydin sen?
Sormadan cvp verim adım hayayta bilemezsinizshoji senin adın ne hangi ildeydin sen?
Amin canım sende üzme kendini ama nasip bu demekki var daha zamanda bizlerde bekliyoruz aylardırRegl oldum. Başkalarına teselli veriyorum ama kendime veremiyorum. Allah sizlerin umudunuboşa çıkarmasın.
Hamile bayanlara bir sorum olucak bu hep merak ettiğim bir şeydir. Bu yumurtlama akıntısından sonra eğer döllenme olmuşsa, akıntı hemen devammı ediyor yani yumurtlama akıntısı gibi . Yoksa bir süre kuruluk olup öylemi başlıyor ?akıntı su renginde ve hafif jel gibi mi ?
bekle canım sen buay umutlusun bekle reg ne kadar yada bir kaç gün önce erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ben.olmazsa bir kaç gün kala yaparızBilmiyorum ki canım ya inşallah tutunmuştur erken gebelik testi mi alsak acaba
sanırım bu herkesin bünyesine göre değişiyor ama ağırlıklı olarak su gibi akıntının olduğunu ovs dan sonra regl ye yakın duymuştum.Hamile bayanlara bir sorum olucak bu hep merak ettiğim bir şeydir. Bu yumurtlama akıntısından sonra eğer döllenme olmuşsa, akıntı hemen devammı ediyor yani yumurtlama akıntısı gibi . Yoksa bir süre kuruluk olup öylemi başlıyor ?akıntı su renginde ve hafif jel gibi mi ?
perihan cım bende izmirde yaşıyorum şirinyer hipodrumunu bilirsin herhalde.Sormadan cvp verim adım hayayta bilemezsinizperihan izmirde yaşıyorum
akıntı oluyor su kıvamında diye biliyorum.Ben hatırlamıyorum 8 sene önceydi. :))
üzülme tatlım geçmiş olsun bidahaki aya inşallahRegl oldum. Başkalarına teselli veriyorum ama kendime veremiyorum. Allah sizlerin umudunuboşa çıkarmasın.
ya geçmiş olsun bakalım beklicezzzCanım üç ay önce bende kimyasal yaşadım deniyoruz işte bakalım inşallah olur yani başka da belirti yok şimdilik
rahim kalinlasmasi bu hormonla alakali mi acaba zira o da engel bebegin tutunmasina orta karar olmasi gerekiyor galiba.benim de regli araligim 3 gun azaldi ben prolaktine bagliyorum ama sorun bu olmasin 52 demisti en son tahlilde progestoron icin iyi dedi ama ben netten baktim 24 en yuksek olarak gosteriyor. bilgin var mi bu konudaBende öyle biliyorum gebelikte de gebelik öncesinde kullaniliyormus yumurtladiktan sonra regli aram azmis bunu duzenliyormus cnm o yüzden verdi
Benim progesteron 12.8 çıkmış şimdi baktım sonuçlara fakat sonucun iyi olduğunu soledi doktorum. Bu arada bu gecikme olmasaydı hersey yolundaydı progestan bile vermiycekti anlamadım ciddenrahim kalinlasmasi bu hormonla alakali mi acaba zira o da engel bebegin tutunmasina orta karar olmasi gerekiyor galiba.benim de regli araligim 3 gun azaldi ben prolaktine bagliyorum ama sorun bu olmasin 52 demisti en son tahlilde progestoron icin iyi dedi ama ben netten baktim 24 en yuksek olarak gosteriyor. bilgin var mi bu konuda
canımm 03/01 bekliyorum haftaya pazar yeni yılın ilkgünlerinde inşş hepimiz güzel haberler alırız canım.Belirtim yok ovs günü 2 gün kasık ağrım olmuştu.slm kızlar nasılsınız.shoji nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor. batın geçmişti tahlil yaptırdınmı merak ettim seni.. perihan08 yunus_ciklet siz durumdasınız
Bosver takilma dediklerini yap doktorun gerisini allaha birak insallah hayirli bir evladiniz olur.Benim progesteron 12.8 çıkmış şimdi baktım sonuçlara fakat sonucun iyi olduğunu soledi doktorum. Bu arada bu gecikme olmasaydı hersey yolundaydı progestan bile vermiycekti anlamadım cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?