- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
geçmiş olsun gülüm hadi hayırlı haberlerle inşallah :)Anlam veremedi bekle bi hafta daha dedi regli olursan ilacı kes olmazsa kan tahlili yapicam dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun gülüm hadi hayırlı haberlerle inşallah :)Anlam veremedi bekle bi hafta daha dedi regli olursan ilacı kes olmazsa kan tahlili yapicam dedi.
günaydın canlarıııımmmm
Gunaydin hanimlar hayirli cumalar..
Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
ya profil resmin çok hoş seni hep bu tipte biri olarak hatrlııciiimmGünaydın kızlar hayırlı cumalar :)
ya profil resmin çok hoş seni hep bu tipte biri olarak hatrlııciiimm
ya profil resmin çok hoş seni hep bu tipte biri olarak hatrlııciiimm
Haha aynen bende öyle hayal ediyorum shoji yiya profil resmin çok hoş seni hep bu tipte biri olarak hatrlııciiimm
Komedi olduk ii ce hahaBende Kandil gecesi kuran okurken Allahım Caylak geline Yunus ciklete Perihansıfırsekize gibigibiyime beklenencana hayalet sevgilime isteyen herkese diye dua ettim biraz garip oldu gülmem geldi yani tövbe tövbe
Günaydın güzellikleer benim göğüs hassasiyetim şimdiden başladı bu ay inşallah hamileliğe işarettir
Bende Kandil gecesi kuran okurken Allahım Caylak geline Yunus ciklete Perihansıfırsekize gibigibiyime beklenencana hayalet sevgilime isteyen herkese diye dua ettim biraz garip oldu gülmem geldi yani tövbe tövbe
Dimi ya ağrı var bılantı var diye seviniyorum resmen umut işteperihan08 inşallah hamilesindir tatlım. Bebeğimiz olacak diye bütün acıları, ağrıları da sever olduk. Rabbim nasip eder inşallah
Dün başladı bi de ayrı bi dolgun sanki göğüslerr Allahım inşallah hamileyimdirOOO BU İYİYE İŞARET :))
Bende Kandil gecesi kuran okurken Allahım Caylak geline Yunus ciklete Perihansıfırsekize gibigibiyime beklenencana hayalet sevgilime isteyen herkese diye dua ettim biraz garip oldu gülmem geldi yani tövbe tövbe
Dün başladı bi de ayrı bi dolgun sanki göğüslerr Allahım inşallah hamileyimdir
Dün başladı bi de ayrı bi dolgun sanki göğüslerr Allahım inşallah hamileyimdir
canım bende kuran okudum dua ettim isteyren bütün kullarına dedim. Tabi ben adım Selma kızlar buarada shojiBende Kandil gecesi kuran okurken Allahım Caylak geline Yunus ciklete Perihansıfırsekize gibigibiyime beklenencana hayalet sevgilime isteyen herkese diye dua ettim biraz garip oldu gülmem geldi yani tövbe tövbe
günaydın canlarıııımmmm
Günaydın güzellikleer benim göğüs hassasiyetim şimdiden başladı bu ay inşallah hamileliğe işarettir
Günaydin kizlarHayirli cumalar hepimize. Rabbim cuma hurmetine hepimizin gonlunden geceni kabul etsin insallahh...
Günaydın Kızlarrrrrr hayırlı cumalar. Hepimizin günü mutlu geçsin. . Bi forumda okudum regli tarihi 2 gün geçmiş negatif 1 hafta sonra kan tahlilini tekrarlamis yine negatif 1 hafta sonra tekrarlamis pozitif acaba benim böle 1 hafta sonra ogrenebilirmiyimm acaba????Gunaydin hanimlar hayirli cumalar..