Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Tamam canim :) bugunde sartlari zorlayalim :) bu arada paylastigin seyi okudum biz 1 tane icin nasil ugrasiyoruz onlarda masallah :)

Hahahah :)

Allah herkeze hayırlısıyla bebeklerini nasip etsin sağlıklı sıhhatli. Kızlar benim bugün 9 günüm reglim geçeli hep erken olurdum 1.5 senedir hep takipteyim çocuk istediğimiz için geçen ay hsg çektirdim bişey çıkmadı çok şükür tahlillerimize normal. Geçen hafta Cuma kan tahlili yaptırdım 2 çıktı. Regli olmiyinca tekrar bugün yaptırdım 2 çıktı. İdrar da bakıyorum hergün yapıyorum silik pembe çıkıyor. Yarına randevu almaya çalışıyorum dr. ma çok yoğun olduğu için. Sizce durumu nasıl değerlendiriyorsunuz.

Allah allah gebelik testi mi silik çıkıyor ?

Kızlar dr da şaşırdı muayene etti kanda yükselince görebiliriz rahim duvarında dedi. Bana ilaç ver sabah akşam iç regli olursan olmazsa kullan 1.5 hafta sonra tekrar gel kanı burada yapalım dedi.

Kızlar dr da şaşırdı muayene etti kanda yükselince görebiliriz rahim duvarında dedi. Bana ilaç ver sabah akşam iç regli olursan olmazsa kullan 1.5 hafta sonra tekrar gel kanı burada yapalım dedi.

İlacın ismi progestan
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…