yaz lütfen. benim de kasığımda ağrı var adet olacakmışım gibi. ben de telefon uygulamasına not ediyorum her şeyi. sonra çok faydalı oluyor.kasıgımda bir ağrı var
burayı iyice günlük gibi kullanmaya başladım farkındamısnız acaba olan her şeyimi yazıyorum
sizcede biraz abartmıyormuyum
biriniz bana dur demeli :)
2 gün kasık ağrım oldu yumurtlamadan dolayı sanırım bu ay fazla hissettim hala dolgunlık hissi var 03/01 a daha çook var bilmem ki vallahi artık 5. ay tutsa keske..Noldu şeker kasık ağrısı mı oldu? Tutmuştur bu ay bence artık inşallah
kız klomen falan derken tutunmasın sen kayınvalidenin yanında olacaktın yumrtlama günü tamda diodun o geçen aymıydı?Valla bugün olmam lazım 28 siklusa göre ama şuan henüz bişey yok
evet adet olcakmışım gibi ama daha cok yumurtluyomusum gbi sanki agrı gbide değil batma gbi sankiiyaz lütfen. benim de kasığımda ağrı var adet olacakmışım gibi. ben de telefon uygulamasına not ediyorum her şeyi. sonra çok faydalı oluyor.
kız klomen falan derken tutunmasın sen kayınvalidenin yanında olacaktın yumrtlama günü tamda diodun o geçen aymıydı?
2 gün kasık ağrım oldu yumurtlamadan dolayı sanırım bu ay fazla hissettim hala dolgunlık hissi var 03/01 a daha çook var bilmem ki vallahi artık 5. ay tutsa keske..
kadın günlüğü çok başarılı hem türkçe, hem istatistik var not alabiliyorsunevet adet olcakmışım gibi ama daha cok yumurtluyomusum gbi sanki agrı gbide değil batma gbi sankii
hangi uygulamayı kullanıyorsun canm
Kizlar kac gunde bir iliski yasiyorsunuz? Hamile kalanlar 2 gunde 1 mi yasiyorlar?
Yumurtlama döneminde gün aşırı tatlım
ya biz hergun birlikte oluyoruz doktor 2 gunde 1 diyo ama olmuyo oyle pek acaba ondan mi gebelik olmuyo diyorum bende.genel olarak eger kavgalı değilsek :) 3 günü gecmiyo yumurtlama günlerindede 2 günde bir kesin :)
ya biz hergun birlikte oluyoruz doktor 2 gunde 1 diyo ama olmuyo oyle pek acaba ondan mi gebelik olmuyo diyorum bende.
öyle hemen tutar mı ya 4-6 gün içerisnde diyor 20.12 da yumurtladığımı düşünüyorumTutmuştur ateş baktın mı hiç
yok bu negatif.reg geçerse tekrar yapArkadaslar bata3 var ve oglen idrariyla yaptim sizce hayalet bi ikinci cizgi var mi
banada negatif gibi geldi tatlım arkadasma katılıyorum reg. geçsin tekrarlaArkadaslar bata3 var ve oglen idrariyla yaptim sizce hayalet bi ikinci cizgi var mi
yok bu negatif.reg geçerse tekrar yap
Silik bi kararti yok mu ben mi yanlis gordum yedi aydir hep tek cizgiye aliskin oldugum ivin biheyecanlandimbanada negatif gibi geldi tatlım arkadasma katılıyorum reg. geçsin tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?