geciktimi kaç gün geçtiiAdet olmayı bekliyorum 4 gözle hala olmadım
geciktimi kaç gün geçtii
canm
geciktimi kaç gün geçtii
canm
peki ozaman canısıYok tatlım bu ay boş geçti yumurtlamadım adetin 5. günü klomen kullanıcam onun için bekliyorum
bügün 4. gün canm bekliyorum bakalım dün test yaptm negatfti haftasonuna kadar böle devam ederse bi test daha alcam :)Senin kaçıncı gün gecikme
bügün 4. gün canm bekliyorum bakalım dün test yaptm negatfti haftasonuna kadar böle devam ederse bi test daha alcam :)
ne biliyim dünkü testten sonra çok ümitli diğilm ama hayrlısı canm saol bu akşam hepimize bol bol dua edicem :)aaaaa 4 gün inşallah hamilesindir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
regl ne zaman?Adet olmayı bekliyorum 4 gözle hala olmadım
durrkasıgımda bir ağrı var
burayı iyice günlük gibi kullanmaya başladım farkındamısnız acaba olan her şeyimi yazıyorum
sizcede biraz abartmıyormuyum
biriniz bana dur demeli :)
iyiyim canım, hangi açıdan sordun kasığım ağrısı hafifleedi biraz. onun dışında iyiyim şeker kandil dua edelim inşallah kabul olur.Napıosn canımm nasılsın
beklicem bakalm haftasonuna kadar test alcm sonra canm inşallah hamismdirsen hamişsin bence kan ver
regl ne zaman?
iyiyim canım, hangi açıdan sordun kasığım ağrısı hafifleedi biraz. onun dışında iyiyim şeker kandil dua edelim inşallah kabul olur.
Valla ne güzel de olur hanihepimiz birden hamiş olsak ya bu ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?