Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Canim şimdi çalışma bekleme zamanı
Bat lar yaklaştıkça heyecan basar
Bu arada ben anlatim çörek otu bal tarçın kuru yaptim
8 10 12 14 16. 18.Günlerde ilişki oldu
Artık beklicez herşeyin hayirlisi
Haklısın canım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzz :)

Eee cnm sonuc ne peki 5in uzerini hamile kabul ediyorlar acaba kimyasalmiydi gercekten umarim guzel bir haberle donersin
...

Ben de ne zamandır yazamıyorum doktora gittim salı gunu kontrole herşey yolunda hatta bir yumurtan olusouyo degerlendir dedi

kızlar ilk mesajda neden bat lar yok ben sizi takip ediyorum .Kaç kişi hamileyiz diye amaaaaa

Canım hamileliğin hayırlı olsun. Bunu yazıldığında sanırım hamile olduğundan haberin yoktu. Bişey sormak istiyorum sana sol bacağımda ağrıdı gece demişsin. Bu bacak ağrın devam etti mi ve yumurtlama zamanlarına mi denk geldi. Benim de sol bacağımda üç gecedir ağrıyor ama sanki afet olunca ağrır ya öyle bir agri ve uykumdan uyandırıyor. Resmen bacağım zonkluyor gibi damarlarım çekiliyor gibi değişik bir ayrıydı. Ben de hamile kalmak istiyorum ama 1 buçuk yıldır olmuyor. Bana bacağından ağrıyı biraz anlatır mısın canım yumurtlamadan ne kadar zaman sonra ağrıdı ve nasıl bir agriydi

Tesekkur ederim canim..
Yumurtlamadan daha once yasadim sanirim erken yunurtlama oldu cok yurumusumde sanki agrimis gibiydi cok surmedi zaten buda..ama herkesde cok farkli bide bende boyle oldu sen daha farkli hissetmis olabilirsin bu agriyi adete ne kdr kaldi

Anladım canım benim de bahsettiğin gibi sanki.cok yürüyüşüm de gece zonkluyor gibi ağrıyor. Gerçi 3 gece oldu geçti. Tam yumurtlama dönemimde başladı sanirim bacak agrim ama hemen geçmedi. Umarım hamilelik belirtisidir. Adetime 8 10 gün filan var. Ben biraz erken adet oluyorum 24 26 günde bir. Bir de sanki sol kasığımda bir dolgunluk var gibiydi bugün ayrıca sağ kasığımda da sanki etime iğne batiriyorlarmis gibi bişey oldu çok şiddetli bir agri değil ama bir iki dakika filan sürdü. Herşeyi belirtilen yormak istemiyorum ama elimde olmuyor

ben 3 kez gebelik testi yaptım 3.sunde silik cıktı:) ama hep diyordum bu belirtiler bosa degil ancak idrara gecmis demekki sende biraz bekle cokda kafayı takma adete 3-4 gun kala yaparsan silikde olsa sonuc verir cunku senin belirtilerde erken baslamıs

Evet canım eğer bunlar belirtiyse daha hamile kalmadan yumurtlama dönemimde başladı belirtilerim :)))) inşallah vardır sanki bu ay bi değişik hissediyorum 4 5 gün kala test yapıcam teşekkür ederim canim

Benimde bat 19 şubat kızlar ne regli nede gebelik belirtisi var. beklemedeyimmm

hanımlar hormon testi yaptırmak için dahiliyeye mi gitmeliyim yoksa kadın doğum polikliniğine?
ona göre randevu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…