- Konu Sahibi Mervetolgali
-
Adete yakında oluyo ya bazen bu hiç geçmeyen bi hassasiyet 14 gün boyunca dvm etti hala dvm edio bnm normalde adete 1-2 gün kala başlardıBen kanda test yapana kadar yani adetin 21. Gününe kadar göğüs hassasiyeti yaşamadım. Negatifi gördüm göğüs karın ve bacak ağrısı başladı
Bnce hiç verip strese girme bnm ilişkiden 12 gün sora çıktı hem idrar hem kanda değerimde 20 çıktı çok yeniydi bide artış takibi ile stres yaşadım hiç gerek yok cnm kafanı bulandırma bekle biraz dahaBenim çift çizgi ve ilişki üzerinden 6 gün geçti. Kanda çıkmaz değil mi?
Başka bir şey düşünemiyorum ki.Bnce hiç verip strese girme bnm ilişkiden 12 gün sora çıktı hem idrar hem kanda değerimde 20 çıktı çok yeniydi bide artış takibi ile stres yaşadım hiç gerek yok cnm kafanı bulandırma bekle biraz daha
Hayırlısı olsun cnm inşallahBenim göğüs hassasiyetim yok, bel ve karın ağrım normal adet öncesi gibi. Hatta biraz daha fazla. Testin gösterdiği yumurtlama gününde ben gerçekten yumurtlamayı hissettim
Hayırlısı inşallahHayırlısı olsun cnm inşallah
Bnde öyleydim 6 gün kala negatifi görünce yapmıcam bidaha dedim umudumu kaybetmiştim ama Allah cok buyuk o bilio kızlar zamanını herkes sağlıklı bebeğini kucağına alsın inşallahBaşka bir şey düşünemiyorum ki.
Ben de altıngün kala yaptım ve hüsranBnde öyleydim 6 gün kala negatifi görünce yapmıcam bidaha dedim umudumu kaybetmiştim ama Allah cok buyuk o bilio kızlar zamanını herkes sağlıklı bebeğini kucağına alsın inşallah
Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Çok rahat bir hamilelik olsun inşallahKızlar adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ve pozitifti benim belirtiler tutmuş :) Aksam kan testi yaptirdik daha cok yeni oldugu icin degerim 18ml/miu ama adete kadar artar dediler insaAllah :) Darısı basiniza cok guzel bi duygu tedirginlikte var ama yinede cok mutluyum insallah saglikla alirim kucagima :)
Olabilir cnm bekle bnm gibi acele etme sonra yüreğin ağzında geziyorsun adete bi kaç gün kafaya kdr sabretSabah kalktım, ilk idrarımı yaptım. Sonra aklıma geldi 15-20 dakika sonra azcık idrarla hamilelik testi yaptım, 5 dk sonra negatif. Çöpe attım, yarım saat sonra bir daha aklıma geldi. Çöpten aldım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Yumurtlamadan bir hafta oldu, adetime 5-7 gün arası var. Heves edeyim mi ya?
Hayırlı olsun cnm 2 günde bir kan verip takip yap suan Dr a gitmene gerek yok 2 günde 2 kat artması gerekiyorKızlar adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ve pozitifti benim belirtiler tutmuş :) Aksam kan testi yaptirdik daha cok yeni oldugu icin degerim 18ml/miu ama adete kadar artar dediler insaAllah :) Darısı basiniza cok guzel bi duygu tedirginlikte var ama yinede cok mutluyum insallah saglikla alirim kucagima :)
Olabilir cnm tabi sen yinede umudunu kaybetme beklemeye çalış:)Yok canım diyorum ya.Test yanlıştır kesinlikle
Olsada zaten suan çıkmaz cnm döllenme zaten en az 6 günde oluo önce kana geçio sonra idraraŞimdi yine yaptım, bu defa net tek çizgi. İlk test yanlışmış gerçekten
Bakalım hayırlısı artık. İnşallah tutmuştur herkeslerinOlsada zaten suan çıkmaz cnm döllenme zaten en az 6 günde oluo önce kana geçio sonra idrara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?