• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 7 gün kalanlar buraya :)

Ben kanda test yapana kadar yani adetin 21. Gününe kadar göğüs hassasiyeti yaşamadım. Negatifi gördüm göğüs karın ve bacak ağrısı başladı
Adete yakında oluyo ya bazen bu hiç geçmeyen bi hassasiyet 14 gün boyunca dvm etti hala dvm edio bnm normalde adete 1-2 gün kala başlardı

Benim göğüs hassasiyetim yok, bel ve karın ağrım normal adet öncesi gibi. Hatta biraz daha fazla. Testin gösterdiği yumurtlama gününde ben gerçekten yumurtlamayı hissettim

Kızlar adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ve pozitifti benim belirtiler tutmuş :) Aksam kan testi yaptirdik daha cok yeni oldugu icin degerim 18ml/miu ama adete kadar artar dediler insaAllah :) Darısı basiniza cok guzel bi duygu tedirginlikte var ama yinede cok mutluyum insallah saglikla alirim kucagima :)

Kızlar adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ve pozitifti benim belirtiler tutmuş :) Aksam kan testi yaptirdik daha cok yeni oldugu icin degerim 18ml/miu ama adete kadar artar dediler insaAllah :) Darısı basiniza cok guzel bi duygu tedirginlikte var ama yinede cok mutluyum insallah saglikla alirim kucagima :)
Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Çok rahat bir hamilelik olsun inşallah

Sabah kalktım, ilk idrarımı yaptım. Sonra aklıma geldi 15-20 dakika sonra azcık idrarla hamilelik testi yaptım, 5 dk sonra negatif. Çöpe attım, yarım saat sonra bir daha aklıma geldi. Çöpten aldım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Yumurtlamadan bir hafta oldu, adetime 5-7 gün arası var. Heves edeyim mi ya?

Sabah kalktım, ilk idrarımı yaptım. Sonra aklıma geldi 15-20 dakika sonra azcık idrarla hamilelik testi yaptım, 5 dk sonra negatif. Çöpe attım, yarım saat sonra bir daha aklıma geldi. Çöpten aldım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Yumurtlamadan bir hafta oldu, adetime 5-7 gün arası var. Heves edeyim mi ya?
Olabilir cnm bekle bnm gibi acele etme sonra yüreğin ağzında geziyorsun adete bi kaç gün kafaya kdr sabret

Hayırlı olsun cnm 2 günde bir kan verip takip yap suan Dr a gitmene gerek yok 2 günde 2 kat artması gerekiyor

Back