- 31 Temmuz 2013
- 288
- 273
- Konu Sahibi Whowiangirl
- #1.101
kızçeler kan sonucumu aldım 24,1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet minnoş daha teyzesiAmanın pek minik :) nazarlar gagalamasın allah korusun :))
Kızlar kan sonucun 1960 . Boşu boşuna kadın gerdi beni . Yarın da tahmini 2400 lerde çıkar işte . Sali tahminen 16.000 olacak
evet minnoş daha teyzesi
ben sana demedim mi içini ferah tut iyi düşün iyi olsun diye
o sakat olur bilmene diyende totosunu yesin minnoşun
Minikim sağ salim bi gelsin dünyaya da herkes görsün bakalım sakat mi benim kuzum. Allahım hepimize o günleri nasip etsin :)) Çok büyümüş teyzesi maşallah hızlı büyü anneciğim dedim dedim büyüdü ufaklık 1960 olmuş :)) bak seninki de imi gün sonra 100 u geçer Allahım izni ile
Kızlar kan sonucun 1960 . Boşu boşuna kadın gerdi beni . Yarın da tahmini 2400 lerde çıkar işte . Sali tahminen 16.000 olacak
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişini inşallahkızçeler kan sonucumu aldım 24,1
çok sevindim canım mucizen sana sıkı sıkıya tutanacak sağ sağlim gelecek oKızlar kan sonucun 1960 . Boşu boşuna kadın gerdi beni . Yarın da tahmini 2400 lerde çıkar işte . Sali tahminen 16.000 olacak
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
aferim ufaklığa minnak annesini dinliyor. ilk değerin kaçtı canım bende yarın yeniden vericem bakalım artacak mı
oyy kuzucuk minnacık sağlıklı büyüsün bakalım.
maşallah canım darısı başımıza
çok sevindim canım mucizen sana sıkı sıkıya tutanacak sağ sağlim gelecek o
kızlar ben bat ı ovulasyon testine göre mi hesaplayım yoksa takvimdekine göre mi? günler geçmek bilmiyor ya hergün sabırsızlanıyorum
inşallah canımAmin kuzum inşallah keseyi görürüz pazartesi sizde pesimden gelin hayırlısıyla :)
o zaman bat a 7 gün kaldı. ama pek bi belirti yok. sadece arada kasıklarıma ağrı girip çıkıyor.inşallah bebiş kendine yer arıyordur oralardaOvulasyon testine göre hesapla kuzum
o zaman bat a 7 gün kaldı. ama pek bi belirti yok. sadece arada kasıklarıma ağrı girip çıkıyor.inşallah bebiş kendine yer arıyordur oralarda
Kız bütün hamileler toplanır sana hep bir ağızdan dua ederiz. kombo yaparsın 3 üz lerin olur sıkma canınıkızlar yine hüsran üzülerek söylüyorum adet oldum yeni bat Whowiangirl 14 haziran bu listede bi tek ben kalıcam galiba yaninda hamiş simgesi olmayan.
kızlar yine hüsran üzülerek söylüyorum adet oldum yeni bat Whowiangirl 14 haziran bu listede bi tek ben kalıcam galiba yaninda hamiş simgesi olmayan.
aminnn kusummmm allah tüm dualarımızı ksbul etsinKız bütün hamileler toplanır sana hep bir ağızdan dua ederiz. kombo yaparsın 3 üz lerin olur sıkma canını