- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- Konu Sahibi Whowiangirl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ovulasyon testi sandım canım gebelikte bilmiyorum. evet öyle herpimizin derdi farklı inşallah Rabbim tez zamanda hepimize şifa verirde hamile kalabiliriz.
Cok ilginç ilk.kez duydumHaberiniz olsun merak edene de bilgi olsun bu sabah test negatifti. Sebebi kendimce buldum . Rahim 1 hafta önce kendini gebelik olursa diye hazırlarmış ve bi miktar beta hcg salgılarmis. Bir bayan yazmış mantıklı geldi çünkü bugün negatif dün pozitif biraz saçma
Cok ilginç ilk.kez duydum
Eskiden samsun kd mete sariozkan a dair yorumunuz var rica etsem bana bilgi verir misiniz neden ayrıldı ordan suan istanbul da sezeryan da nasılBu arada bata son on gün kızlar geri sayım başladı yine.
Cnm öyle bişey yok. Bhcg sadece döllenmiş yumurtadan salgılanır. Döllenmiş yumurta en erken 6 gün sonra rahme tutunur. 2 günde tam yapışır. Ondan sonra kanda hormon yükselir. Yani yumurtanız çatladı ve döllendiyse bunu ögrenecgnz en erken tarih 8 ve 10. Gün. Yani ondan önce vücut bhcg salgılamaz. Bunun hiç bilimsel bi temeli yok. Ama bhcg ve lh yapı olarak birbirine çok benzedigi için testlerde çok düşük degişimler olabilirki zaten testlerin dogruluk oranı %100 değilHaberiniz olsun merak edene de bilgi olsun bu sabah test negatifti. Sebebi kendimce buldum . Rahim 1 hafta önce kendini gebelik olursa diye hazırlarmış ve bi miktar beta hcg salgılarmis. Bir bayan yazmış mantıklı geldi çünkü bugün negatif dün pozitif biraz saçma
Cnm öyle bişey yok. Bhcg sadece döllenmiş yumurtadan salgılanır. Döllenmiş yumurta en erken 6 gün sonra rahme tutunur. 2 günde tam yapışır. Ondan sonra kanda hormon yükselir. Yani yumurtanız çatladı ve döllendiyse bunu ögrenecgnz en erken tarih 8 ve 10. Gün. Yani ondan önce vücut bhcg salgılamaz. Bunun hiç bilimsel bi temeli yok. Ama bhcg ve lh yapı olarak birbirine çok benzedigi için testlerde çok düşük degişimler olabilirki zaten testlerin dogruluk oranı %100 değil
11 gün var olur mu
Benimde 12 gün var ama 45 gün varken de burdaydım11 gün var olur mu
Benimde 12 gün var ama 45 gün varken de burdaydım11 gün var olur mu
2 günün lafı olmasın canım aramıza, benimde 12 gün var :)Benimde 12 gün var ama 45 gün varken de burdaydım
yeterki bize gün olsun alıştık beklemeye2 günün lafı olmasın canım aramıza, benimde 12 gün var :)
Ben de bendeee