- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.955
-
- Konu Sahibi Liberosies
Denedim bende yaramadi malesef.Bal çörek otu falan denediniz mi? O işe yarıyor diye biliyorum ben. Çok geçmiş olsun.
Yorumumu buraya birakiyorum umarim haber verirsin beni de meraklandirsin Insallah olur dua ediyorumDenedim bende yaramadi malesef.
Harikasiniz. Insallh bana ve isteyen herkese mujdeli haber paylasmak nasip olur.Yorumumu buraya birakiyorum umarim haber verirsin beni de meraklandirsin Insallah olur dua ediyorum
Adetin son günü dediğiniz bitmiş miydi yani?
Ben adetim bittiği gün yıkandım temizlendim, o gün fanfini oldu (fofenk fofenk mi demeliydimne manyak konuydu ) ve ilk oğluma gebe kalmıştım neden bu kadar eminim? Çünkü eşimi belli günlerde görüyordum.
Adet bitimi hamile kalan çok insan duydum ama siz ertesi gün hapı almışsınız. Bu arada bu yaptığınız bir korunma yöntemi değil. Yani tedbirinizi baştan alın vücudunuzun dengesini alt üst etmeyin bu haplarla.
ay o fofenk konusu nerden de aklınıza geldıBirebir aynı durum ,tek fark benimki kız
olma ihtimaliniz çok çok çoooook düşük... yani yüzde 99 değilsiniz. ama o haplara dikkat edin hormon dengelerini bozuyor. doğum kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip değilseniz doktorla görüşün. size uygun bir reçete versinlerMerhabalar adetimin son gününde birlikte olduk yumurtlama dönemime daha bir haftadan fazla vardı. İşimi garantiye almak için ertes kullandım ama kendi kendime kuruntu yapıyorum sürekli internetten yazan saçma sapan şeyleri okudukça sinirlerim bozuluyor. Henüz bir bebişe hazır değiliz daha yeni evlendik biraz daha zaman geçmesini istiyoruz. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Bende bekarsiniz sandım. Bu kadar tedbire rağmen eğer bebek gelirse helal olsun azimli çocuğum diye elini öpünMerhabalar adetimin son gününde birlikte olduk yumurtlama dönemime daha bir haftadan fazla vardı. İşimi garantiye almak için ertes kullandım ama kendi kendime kuruntu yapıyorum sürekli internetten yazan saçma sapan şeyleri okudukça sinirlerim bozuluyor. Henüz bir bebişe hazır değiliz daha yeni evlendik biraz daha zaman geçmesini istiyoruz. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
ay o fofenk konusu nerden de aklınıza geldısımdı acılmıyor oyle konular
bende regl bıtımınden bır gun sonra hamıle kaldım ve kızım var :)
Bittercoffee bu arada fofenk fofenk ne cok guldum?
benım dogurdugum ay cogunluk kız dogurduBi konu vardı eskilerden, kızın biri nişanlanmış, eski sevgilisi de kızın annesi bulmuş ve nişanlısıyla hiç fofenk fofenk yaptı mı demiş. Kızın annesi de yok be onlar daha nişanlı demişAllah ım ne konuydu
Kızı bi ben tutturamadım yaw ne şanslısınız ballısınız biliyonuz di mi
Ben de aranızda olsam yine oğlan doğururdum öyle nasipliyimdirbenım dogurdugum ay cogunluk kız dogurdubence o ayda vardı bır keramet dogum esnasında doktorumda soyledı hatta hepınız anlasmıs gıbı bu ay kız ayı dedı