Adetin kaçıncı günü oluyor?

Betbetul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
611
746
103
32
Kızlar merhaba. Dondurulmuş embriyo transferine hazırlık için adetimi bekliyordum. Bugün öğlen 1 buçuk gibi adet oldum. İki yada üçüncü gün çağırıyorlarya hani pazartesi gitsem geç mi olur? Yani pazartesi günü adetin 3. Günü mü 4. Günü mü oluyor? Yarın gitmek benim için zor olacak çünkü eşim görevde ve 3.5 yaş çocuğum var sabah erken saatte gitmem gerek uyuyor olur onu bırakıp gideceğim biri de yok.

Pazartesi 4. Günü gibi oluyor ,isterseniz bi arayıp teyit edin ordan da ,sonrasında bi Ay daha beklemek zorunda kalmayın

Normalde 2-4 arasi baslaniyor. Devlet hastanesi 4. Gunu kabul ediyor ama baska yerde baska kurallar varsa bilemem. Sizin de 4. Gunu olmus oluyor.

Adetın 2-3 cu gunu çağırıyolar, yazıb mutlaka sorun pazartesi 4 cu gun oluyor

Ben adetimin 4.gunu baslamistim transfer hazirligina, ama dogal siklus transferi yapildi belki o yuzden dorduncu gunu beklemekte bir sakinca gormemistir doktorum. Bildigim kadariyla en gec dort gun ama baslamak icin

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize. Dün sabah içim rahat etmedi gittim ama hemşire zaten transferin bayrama denk geldiğini ve bayramda hocaların çalışmayacağını söyledi. Mecburen bi sonraki aya ertelendi yani

Benimde transferim bayrama denk geliyordu hemşire olmaz dedi sonra hoca duydu gerek yok dedi ertelemeye muayene edelim ilaçlara başlatalım biraz uzatırız rahim beslenir dedi bayramın hemen dönüşü 2 nisana plandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…