- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
Dolunay filan diyorlar amaBenm 12 gün geçti hala adet olamadim. Bu ay herkesin başına gelmiş sanırım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolunay filan diyorlar amaBenm 12 gün geçti hala adet olamadim. Bu ay herkesin başına gelmiş sanırım ya
İnşallah yaAdet ve hamilelik belirtileri benzer olabiliyor.
Benm 12 gün geçti hala adet olamadim. Bu ay herkesin başına gelmiş sanırım ya
Bu dolunay bizi stresten hasta edecek o zaman, nasıl bir dolunaymis :)Dolunay filan diyorlar ama
Benm de geçen ay hayatımda ilk kez 7.gun filan leke halinde geldi hep 3 en fazla 4 gün sürerdi. Ben de sizin gbi düşündüm, bağlantılı olabilir mi diye. Bugün de 12.gunum gecikmenin. Siz kan tahlili yaptınız miBenim de 10 gün gecikti diğer ayda 12 gün oldum adet uzun sürdü ondan mı olmadım daha bilemiyorum
Kan testi yaptırdınız miBenim de 10 gün gecikti diğer ayda 12 gün oldum adet uzun sürdü ondan mı olmadım daha bilemiyorum
Yok yaptırmadım benm de 10 gün sürdü daha tık yok test yaptım negatif kist mi var anlmadmBenm de geçen ay hayatımda ilk kez 7.gun filan leke halinde geldi hep 3 en fazla 4 gün sürerdi. Ben de sizin gbi düşündüm, bağlantılı olabilir mi diye. Bugün de 12.gunum gecikmenin. Siz kan tahlili yaptınız mi
Ben de 10.gun kan testi yaptım negatif ama geç döllenme vardır belki diye tedirginim.Yok yaptırmadım benm de 10 gün sürdü daha tık yok test yaptım negatif kist mi var anlmadm
Ben de cumartesiye randevu alabildim umarım o güne kadar adet olurumNegatif ya kist var yada diğer aydan dolayı böle oldum bu hafta da olmazsam gidicem
Buda bugün yaptığım ama test bozuk çizgiden belli olsa suana kadar çoktan kırmızılanırdı ins olurum bende ya kist falan yoktur insallahBen de cumartesiye randevu alabildim umarım o güne kadar adet olurum
İnşallah bir an önce oluruz, sanırım söz de istemiyorsunuz. Umarım geç döllenme filan değildir ikimizinBuda bugün yaptığım ama test bozuk çizgiden belli olsa suana kadar çoktan kırmızılanırdı ins olurum bende ya kist falan yoktur insallah
Yok yani varsa basım gözüm üstüne ama çocuk düşünmüyoruz suan küçük bitane var 2 yasında hayırlısı olsun hakkımız da sizkaset test yaptınız mı hiçİnşallah bir an önce oluruz, sanırım söz de istemiyorsunuz. Umarım geç döllenme filan değildir ikimizin
Evet yaptım 2 kaset test 2 kan testi yaptım. En son kan testi 10.gun yaptım. 4 u de negatif.Yok yani varsa basım gözüm üstüne ama çocuk düşünmüyoruz suan küçük bitane var 2 yasında hayırlısı olsun hakkımız da sizkaset test yaptınız mı hiç
Bu ay herkeste öle olmuş adet gecikmesi hayırlısı olsun hakkımız da haber verirsin gidince hastaneyeEvet yaptım 2 kaset test 2 kan testi yaptım. En son kan testi 10.gun yaptım. 4 u de negatif.
Haber veririm tabi ki. Umarım sizin de gönlünüzce olurBu ay herkeste öle olmuş adet gecikmesi hayırlısı olsun hakkımız da haber verirsin gidince hastaneye