Adetin az sürmesi

tüylenmenin tek sebebi polikistik over değil bir de bana doktor özellikle ani kilo alımı, yüzde sivilcelenme ve yağlanmadan da bahsetmişti polikistik over belirtileri olarak. bunlara da bir bak canım istersen ama çok fazla süreli adet gecikmesi yaşamıyorsan bence değilsin

Yok canım bende adet gecikmesi yok aksine erken oluyor..çok teşekkürler her şey için :))

ben 4 yillik evliyim 2 yil once bir dusuk yaptim evlendigimden.beri korunmuyorum benim sat tarihilerim 28 gunde bir olurdu son 6 aydur 21 gunde bir olmaya basladim ve adetlerim hep sancilidir ilk gunu agrim olurdu son 6 aydir adetim ilk gunu agrim olmuyor ve 2 3 4 gueri olmaya basladi adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

Canım yeni başlık aç daha iyi olur görür millet

Adet olalı 4-5 yıl oldu düzensizlik normal midir arkadaş pko olabilir Demiş ben de korktum şimdi.eylül yani sonbahar kış aylarda 30 günde bi olurken Nisan Mayıs gibi 23 e inmiş
Canım olabilir böyle şeyler mevsimseldir havalar ısındı... Benim de bu ay seninki gibi oldu adetim normaldir yani pko lu falan değilsin... Pko nun tek belirtisi bu değil birçok belirtisi var hem sen zaten sadece bu ay böyle olmuşsun sürekli bir durum değilki

Çok Sağol canım.hayırlı Ramazan'lar bu arada :)))

Ya kızlar bu seferde adetim başladı hemen durdu acaba su içmediğim için mi geçen ay 22 mayostaydı bus eğer 19 hazıran oldu

Yaa son mesajımı gördün MÜ bu seferde adet başladı ama hemen kesildi
Ama iki gün erken olmuşsun sanırım normaldir bende her ay bir yada iki gün erken olurum... Adet öncesi akıntın başlamıştır bir iki güne kanama başlar zaten

Ama iki gün erken olmuşsun sanırım normaldir bende her ay bir yada iki gün erken olurum... Adet öncesi akıntın başlamıştır bir iki güne kanama başlar zaten
Ama 23--24 günde oluyordu.neyse başlar diyorsan tamam ya ramazanda insan adet olunca zoruna gidiyor ya..her şey için Çoook teşekkürler canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…