- 24 Nisan 2015
- 6.897
- 7.098
- 198
oğlakBoğa da olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlakBoğa da olabilir
Benim öyle çok da az sürmedi aslında 3-4. Gün son gün işte azaldı kavrengi geldi yani 1-2 gün olanlar varmış ben de çok az tüylenme de var da ondan korkmuştum az az var ama belirtilerin de yazan yerlerde var ne biliyim Göğüs ucu biraz sakal bölgesinde göbekte ama bir kaç tüy
tüylenmenin tek sebebi polikistik over değil bir de bana doktor özellikle ani kilo alımı, yüzde sivilcelenme ve yağlanmadan da bahsetmişti polikistik over belirtileri olarak. bunlara da bir bak canım istersen ama çok fazla süreli adet gecikmesi yaşamıyorsan bence değilsin
Canım yeni başlık aç daha iyi olur görür milletben 4 yillik evliyim 2 yil once bir dusuk yaptim evlendigimden.beri korunmuyorum benim sat tarihilerim 28 gunde bir olurdu son 6 aydur 21 gunde bir olmaya basladim ve adetlerim hep sancilidir ilk gunu agrim olurdu son 6 aydir adetim ilk gunu agrim olmuyor ve 2 3 4 gueri olmaya basladi adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
Canım olabilir böyle şeyler mevsimseldir havalar ısındı... Benim de bu ay seninki gibi oldu adetim normaldir yani pko lu falan değilsin... Pko nun tek belirtisi bu değil birçok belirtisi var hem sen zaten sadece bu ay böyle olmuşsun sürekli bir durum değilkiAdet olalı 4-5 yıl oldu düzensizlik normal midir arkadaş pko olabilir Demiş ben de korktum şimdi.eylül yani sonbahar kış aylarda 30 günde bi olurken Nisan Mayıs gibi 23 e inmiş
Çok Sağol canım.hayırlı Ramazan'lar bu arada :)))Canım olabilir böyle şeyler mevsimseldir havalar ısındı... Benim de bu ay seninki gibi oldu adetim normaldir yani pko lu falan değilsin... Pko nun tek belirtisi bu değil birçok belirtisi var hem sen zaten sadece bu ay böyle olmuşsun sürekli bir durum değilki
Saol canım sana da hayırlı ramazanlarÇok Sağol canım.hayırlı Ramazan'lar bu arada :)))
Yaa son mesajımı gördün MÜ bu seferde adet başladı ama hemen kesildiSaol canım sana da hayırlı ramazanlar
Ama iki gün erken olmuşsun sanırım normaldir bende her ay bir yada iki gün erken olurum... Adet öncesi akıntın başlamıştır bir iki güne kanama başlar zatenYaa son mesajımı gördün MÜ bu seferde adet başladı ama hemen kesildi
Ama 23--24 günde oluyordu.neyse başlar diyorsan tamam ya ramazanda insan adet olunca zoruna gidiyor ya..her şey için Çoook teşekkürler canım :))Ama iki gün erken olmuşsun sanırım normaldir bende her ay bir yada iki gün erken olurum... Adet öncesi akıntın başlamıştır bir iki güne kanama başlar zaten