• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin 4. Günü tüp bebeğe başlamak

Gsesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
360
504
53
31
Merhaba adetin 4. Günü tüp bebeğe başlayan varmı acaba. Bugün adet oldum dr aradım cuma günü gelmemi söyledi. Doktorum adana bülent haydardedeoğlu

Merhaba adetin 4. Günü tüp bebeğe başlayan varmı acaba. Bugün adet oldum dr aradım cuma günü gelmemi söyledi. Doktorum adana bülent haydardedeoğlu
Merhaba benim doktoruma kendisi ama işkd efa 4.gün duydum. Keşke kendisine yada hemşireye sorsa idiniz

Vallaha ilk kez duyuyorum .genelde 2 max 3 gün başlanılır ama doktoruna gveniyorsan sorun yok

O zaman sıkıntı yok Bülent bey demişse 😊
Hatta normal de 10 gün den fazla iğne kullanıyorlar ben aşılama da bile 10 gün kullanmıştım tabi düşük dozda. Ama bunda geçtiğimiz Cuma başladım 6 gün kullanıp tekrar Cuma günü gidicem eğer herşey yolundaysa 19 unda yumurta toplama olacak🤷🏼‍♀️☺️

Ben 4. Gün başladım sayılır. İşk gün kanama az olduğu için onu saymadı doktor. Ama 2 yıl önce denememizde 19 yumurta toplanmıstı simdiki denememizde 13 yumurta toplandı. O zaman 4 embriyo simdi 2 embriyo oluştu. Bu durum hep kafamda soru işareti olarak kaldı😔

Hatta normal de 10 gün den fazla iğne kullanıyorlar ben aşılama da bile 10 gün kullanmıştım tabi düşük dozda. Ama bunda geçtiğimiz Cuma başladım 6 gün kullanıp tekrar Cuma günü gidicem eğer herşey yolundaysa 19 unda yumurta toplama olacak🤷🏼‍♀️☺️
Şu an kaç yumurta var peki kontrolün oldu mu?
Banada bülent bey hsg çekecek sonrasını planlayacağız da merak ediyorum nasıl ilerliyorsunuz

Back