- 18 Haziran 2022
- 77
- 30
- 37
-
- Konu Sahibi arastirmasever
Bana normal geldi canım hiç biri aşırı yüksek değil gayet normalAdetin 3. Günü hormon testi yaptırdım. Estradiol 15,5 (sanırım çok düşük referans aralığına göre çocuklarda yada menapozda yazıyor bilmiyorum bilen yorumlasın lütfen) ..Fsh 9.67 , Lh 5.64 , prolaktin 19.4 çıkmış.Bu işlerden anlayanlar beni aydınlatırsa sevinirm .Amh henüz çıkmamış bu arada
Ya inşallah öyledir yaşım 36.estradiol öok düşük gibi geldi ama fikrim yok fazla netten bakmıyorum ancak.Pazartesi de rahim filmi çektireceğim ondan korkuyorum birazBana normal geldi canım hiç biri aşırı yüksek değil gayet normal
İnan bana yaşla alakası yok 25 yaşındayım ablacığım :)). Nelerden geçiyorum neler ah ah… rahim filmi miii ben nezamandır erteledim korkudan AllahımYa inşallah öyledir yaşım 36.estradiol öok düşük gibi geldi ama fikrim yok fazla netten bakmıyorum ancak.Pazartesi de rahim filmi çektireceğim ondan korkuyorum birazbirde mr istedi doktorum miyoma benzer birşey gördü sağ tarafta..Stresliyim biraz
benimde var rahim duvarında ceviz kadarmış kendiliğinden gecmezmiş sizin nasıl neler yaptınızİnan bana yaşla alakası yok 25 yaşındayım ablacığım :)). Nelerden geçiyorum neler ah ah… rahim filmi miii ben nezamandır erteledim korkudan Allahımnerde çektiriyorsun acaba ? Çıkınca yaz ya bende merak ediyorum wallahi bence miyomdan korkma benimde vardı ilaçla eridi gitti ama tabi yumurtalıkta değildi rahim duvarındaydı ceviz kadardı şekerli gıdalar yeme büyüyorlar ürüyolar hamur. Ve şeker cips bunları bırak nasıl yok olduğunu gör Allah’ın izniyle Buda geçer
esradiol biraz düşük çıkmış diğerleri normal aynı yaştayız amh bakıldı mı size benim o biraz sınarda cıkmış 1.26Adetin 3. Günü hormon testi yaptırdım. Estradiol 15,5 (sanırım çok düşük referans aralığına göre çocuklarda yada menapozda yazıyor bilmiyorum bilen yorumlasın lütfen) ..Fsh 9.67 , Lh 5.64 , prolaktin 19.4 çıkmış.Bu işlerden anlayanlar beni aydınlatırsa sevinirm .Amh henüz çıkmamış bu arada
Benim nerede var anlayamadım ne var o da belli değil tam.Alttan muayenede birşey var dedi myiom olabilir dedi mr istedi.Rahim filminden sonra da mr çektircem birde.benimde var rahim duvarında ceviz kadarmış kendiliğinden gecmezmiş sizin nasıl neler yaptınız
Amh da bakıldı ama sonucu henüz çıkmadı 3 günü bulur dediler.Estradiol bana da düşük geldi ne gibi bir sıkıntısı olur biliyor musunuz?esradiol biraz düşük çıkmış diğerleri normal aynı yaştayız amh bakıldı mı size benim o biraz sınarda cıkmış 1.26
yumurtanın kaliteli olması acısından önemli benimde ortada 38 cıkmıştıAmh da bakıldı ama sonucu henüz çıkmadı 3 günü bulur dediler.Estradiol bana da düşük geldi ne gibi bir sıkıntısı olur biliyor musunuz?
özelde mi çekileceksiniz yoksa devlet temi bende düşünüyorum ne kadardır deniyorsunuzBenim nerede var anlayamadım ne var o da belli değil tam.Alttan muayenede birşey var dedi myiom olabilir dedi mr istedi.Rahim filminden sonra da mr çektircem birde.
Benim baya kalitesiz o zamanyumurtanın kaliteli olması acısından önemli benimde ortada
benimyumurtanın kaliteli olması acısından önemli benimde ortada 38 cıkmıştı
Ne yapılabilir?Benim baya kalitesiz o zamanne yazılabilir acaba ?
bilmiyorum takviye vitamin beslenme bunlar önemli zaten amh için de bunlar gerekli doktoruna gösterebildin miBenim baya kalitesiz o zamanne yazılabilir acaba ?
Hayır henüz göstermedim mr sonucu kan sonucu rahim filmi filan hepsini al gel dedibilmiyorum takviye vitamin beslenme bunlar önemli zaten amh için de bunlar gerekli doktoruna gösterebildin mi
hayırlısı olsun dr gösterince bana da bilgi verirmisin sonuclarımız birbirine yakınHayır henüz göstermedim mr sonucu kan sonucu rahim filmi filan hepsini al gel deditoplu olarak hepsini göstericem
Veririm tabi.Sen niye göstermedin sonuçlarını?Yeni mi yaptırdınhayırlısı olsun dr gösterince bana da bilgi verirmisin sonuclarımız birbirine yakın