adetin 2.günü gonal f vurulmaya başladım ne zaman toplanacak bu yumurtalar??**

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
selamlar arkadaşlar ağustos 12 de lucrin iğnesi vurulmaya başladım.burda okuduğum kadarıyla hemen hemeh herkes doğom kontrol hapı da kullanmaya başlamış aynı zamanda bana öyle bişey vermediler.adetin 2.günü tekrara gitiim ve gonal f ilave ettiler. yarın adetim bitiyor ve tekrar gidicem bu yumurtaları ne aman toplayacaklar arkadaşlar ?çok korkuyorum bu arada drum hakan yaralı anatolia tüp bebekte. bazı olumsuz yorumlar okudum ve çok üzüldüm.umarım RABBİM ol der artık da bu bekleyiş sona erer.

canım hayırlı olsun tedavin gonalf e başladıktan sonra engeç 10 güne kadar toplanır yumoşların genelde 7 -9 gün kadar sürüyo.inşallah olumlu sonuç alırsın :)

bende ağustos 12 sinde lucrine başladım 20 sinde de hasta oldum 2 gündür de merional iğne oluyorum hemen hemen aynı zamanda ilerliyoruz :)

SENİNLE TARİHLERİMİZ TAMAMEN AYNI pera 80 .ben de 12sinde lucrin vurulmaya başladım 20 de adet oldum 21de gonal f ye başladım sen hangimerkezdeydin?

canım 2 tecrübem var:) 12 ağustos ta başladıysan 12 eylülde transferin olucakdır canım benim ilk denememde de bunda da aynen tam bir ay sürdü...ayrıca aynen anatolia da hakan hoca dr.ama şöyle söyliyim hamile kaldım mı evettt...hakan hocayı sadece iki kez gördüm bir ilk muayne birde transfer sonrası gördüm yumurta toplamayada ayşe hanım girdi ordaki bayan jinekolog ama hamile kaldım 10.hf bebeğiminkalbi durdu malesef.nisanda kürtaj oldum.sen hakan hoca ya yada anatolia ya takma kafanı tam bir ticaret hane olmuşlar valla...4 gün önce dond.emb.transferim oldu 1 kere bile hakan hoca ile görüşmedim güya doktorum oydu.aradan 4ay geçti.bu transferde ne oldu anlatıyım..ben telefon ettim bebeğimi kaybettim dondurulmuş emb.transferi yaptırcam diye tamam dediler liste gönderdiler ilaç listesi aynen aldım kullandım 18.ağst usg yaptır 20 ağst. transfer dediler bu arada hiç dr gitmene gerek yok dediler...allaha emenet dedim gitmedim ama rahim kalınlığım artmış aslında dahada arta bilir transfer iptal olabilirmiş..neyse transfer günü doktorr arıyorum ortalarda hakan hoca yok...transfere bülent hoca girdi gördüm hakan hoca yok dedi o an anesteziden uyudum zaten.. ben transferde anestezi aldım çıktığımda dedim dr nerde kaç transfer kaç hücreli ne oldu?? cevap ne biliyormusun hemşire mi kim bilmiyorum artık 2 tane transfer ettik siz herkeze 1 söyleyin...bülent hoca nerde yokkkkk(allaha emanet bir transfer yani artık transfer olup olmadığıda malümm bekliyorum test günümüde listeye 30 ağustos yazmışlar transferim 20 ağustosda oldu...merkez iyide ilgi alaka yok yani..inş sen mutlu sonuç alırsın...biraz uzun oldu içimi döktüm...

Son düzenleme:
ayrıca yumurta toplamadan hiç korkma canım zateen anestezi alıyorsun yumurtan fazlaysa sonrasında krap tarzı ağrın oluyor biraz okadar...

ilginiz için teşekkürler canım.aslında dıoktor merkez felan hepsi bahane olacağı varsa oluyor ben öyle düşünüyorum.bir de 12 ağustosta tedaviye başladım ama ben eylülbaşı gibi transfer olur zannediyordum yani 12 eylül gibi gebelik sonucu alırım zannediyordum çünkü doktor bekleme süresi dahil 1 ay sürer dedi .gerçi yumurta yoplama ve döllenme işlemleri herkes için farklıdır.umarım daha fazla yıpranmadan hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

ben 11 agustosda gonal f e basladım 9. gun catlatma ıgnesı oldum 11.gun yumurtalarım toplandı yarında alalhın ıznıyle transferım varrrrr darısı basınıza ıns zamana cok takma bence o kadar cabuk gecıyokı anlatamam...allah herkesın gonlunun muradını versın ıns...

inş son olur elbette tek dileğimiz bu ama sen moralini hiç bozma ben 3.kez denesem yine anatolia ya giderdim işlerinde iyiler soru sormadan cevap vermiyorlar çok yoğunlar buda başarı oranından dolayı okadar. bu arada adetin 21.günü tedavi başlıyor adet olunca on gün sonrada transfer oluyor belki seni farklıdır bilemiyorum allah yardmcn olsun inşallah...

Son düzenleme:

Ne durumdasın canım ne dedi doktor. Ben yarın gidiyorum doktora hayirlisiyla

bende 13 ağustosta başladım dün toplandı yumurtalarım.şimdi beklemedeyim.sende merak etme canım herkezin yumurta gelişimi farklı oluyo.

YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER inanın içim rahatlıyor burda. bu arada özlem483 transfer yaptırmış olmalı bugün umarım çok iyiy geçer ve bir an önce yavrusuna kavuşur.yi2635 sen kaç kez deneme yaptın inana merkez hakkında yazdıkların içimi rahatlattı.çok sağol. ben 21 ağustosta gonal f ye başladım arada 2 kea kan verdim 27sinde de kan ve ultrason bakacaklar.acaba ne zaman toplanacak yumurtalar gerçi herkese göre değişebilir ama en geç 10 gün sonra ise ay sonunda olması lazım.umraım hepimiz güzel haberlerle geliriz foruma .:teytey:

ben cuma günü gidiyorum doktora canım sen naptın seninle aynı zamanlarda kavuşacağız bebeğimize inşallah sen naptın gittinmi doktora pera80

tekrar merhaba.bu sabah dr a gittim yine kan ve ultrasona girdim ve yarın sabah tekrar gidicem hemen hemen istenen boyuta ulaşmış yumurtalar dedi sanırım çatlatma iğnesini yarın söyleyecek .bir de kasıklarımda ağrı ve çok fazla akıntım var aldığın hormonlardandır dedi dr. siz ne durumdasınız arkadaşlar?

vertigo ben çarşamba gittim 10 mm di yumurtalar
perşembe 12 mm di 10 un üsrtünde yumurtan var dedi
bugün gittim 14 mm di 20 tane yumurtan var dedi
karnım şiş
kabızım
çişimi bile zor yapıyorum
devamlı bir ağrım var kasık - böbrek her yerde
akıntım var
doktorum yarın tekrar gel dedi senin kaç mm olmuş yumurtalatın ben cerrahi hatanesinde yaptırıyorum
sen nerdesin?
yarın12,5 ta gene doktordayım
yine haberdar ederim seni aynı zamanda ilerliyoruz :)

canım sende olanların aynısı bende de var biraz zor bir durum ben de bugün gittim dra benimki öyle şu santmde şu kadar yumurta ar diye bana hiçbirşey söylemiyor zaten asıl gittiğim profu görmem imkansız.sadece onun asistanıyla muhattap oluyorum o da pek sallamıyorum ankara anatoliaya gidiyorum ben çok iyi bir yer diye duyduk ama çok yoğunlar .neyse bir gün daha bekleelim yarın iğneyi vururuz dediler bakalım beklemedeyim umarım hepimiz aynı sevinci burda birbirimizle paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…