canım hayırlı olsun tedavin gonalf e başladıktan sonra engeç 10 güne kadar toplanır yumoşların genelde 7 -9 gün kadar sürüyo.inşallah olumlu sonuç alırsın :)
selamlar arkadaşlar ağustos 12 de lucrin iğnesi vurulmaya başladım.burda okuduğum kadarıyla hemen hemeh herkes doğom kontrol hapı da kullanmaya başlamış aynı zamanda bana öyle bişey vermediler.adetin 2.günü tekrara gitiim ve gonal f ilave ettiler. yarın adetim bitiyor ve tekrar gidicem bu yumurtaları ne aman toplayacaklar arkadaşlar ?çok korkuyorum bu arada drum hakan yaralı anatolia tüp bebekte. bazı olumsuz yorumlar okudum ve çok üzüldüm.umarım RABBİM ol der artık da bu bekleyiş sona erer.
ilginiz için teşekkürler canım.aslında dıoktor merkez felan hepsi bahane olacağı varsa oluyor ben öyle düşünüyorum.bir de 12 ağustosta tedaviye başladım ama ben eylülbaşı gibi transfer olur zannediyordum yani 12 eylül gibi gebelik sonucu alırım zannediyordum çünkü doktor bekleme süresi dahil 1 ay sürer dedi .gerçi yumurta yoplama ve döllenme işlemleri herkes için farklıdır.umarım daha fazla yıpranmadan hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?