• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetimle ilgili

melisa123156

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
2
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Ben 5 6 aydır adet olmuyorum diye doktora gittim.ultrasonla baktılar.bana biraz fazla hormon bozukluğu oldugunu ve 2 senem dolmadığı için çok normal olduğunu söyledi.bana bir ilaç verdi.bu ilacı 6 gün boyunca kullanıp adetimin 3. gününde gelmemi istedi.sonuçlara bakıcam dedi ama hormon testi yapıcak sanırım.annem de ilaç kullanma kendi gelsin dedi.bende çok kararsız kaldım gidip gitmemekle.Bir de ben çok kansız bir kızım.4 5 ay görmeyip yeni görenler yüzümün çok sarardıgını yüzümde kan olmadığını söylüyolar.ama fazlasıyla kansızım.2 senem dolmadığı için ve doktor çok normal dediği için rahatım biraz ama ilerisi beni endişelendirmiyo değil.doktora gitmeyip kan yapan birşeyler yiyip öyle denemek istiyorum birde.tek kansızlık veya hormon bozukluğu da yok.iltihap da var.kafaya çok takık birisi oldugum için de stres yapabiliyorum.Sizce doktoramı gidiyim yoksa kan yapan yiyecekler yiyip gelmesinimi bekliyim?Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

merhaba canım bence doktorunun verdiği adet söktürücüyü iç ve adet ol ve adetinin 2.veya 3.günü kan verip hormon testlerini yaptır ozaman herşey ortaya çıkar adet gecikmesinin kansızlıkla alakalı olduğunu sanmıyorum ayrıca doktor neden 2sene bekleyelim dedi yaşınmı küçük kaç yaşındasın

Back