- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederm cvp yazdgn için cnm. Ya bnmde bugün 7. gündü ama bitmedi yarın 8 ediyo. Bana da lekelenmen olsa bile çekilir dediler bugün için. Ama bn net çıkmaz diye korktum. Ya net öıkar mı acabanormalde adetliyken de rahim filmi çekilir bildiğim kadarıyla. .
benim rahim filmim 7 ci gün çekildi. .
az geliyor sa sorun olmaz. .
Cvpladğn için tşk ederm prenses. Ya çok stres oldm normalde adet olmam şimdide btmiyo lanet şey. Ya net çıkacagnı bilsem adeette olsam gitcemYarına kadar kesilir belki
Kesilmezse rahim filmi cekileceginiz hastane ile görüşürsunuz bu durumu
Bir çözüm yolu bulunur,stres yapmayın...
Ben de rahim filmi çektirdim tedavi gördüğüm süreçte
Tşk ederm cvp yazdgn için cnm. Ya bnmde bugün 7. gündü ama bitmedi yarın 8 ediyo. Bana da lekelenmen olsa bile çekilir dediler bugün için. Ama bn net çıkmaz diye korktum. Ya net öıkar mı acaba
Net cikar,bir sorun olacağını sanmıyorumCvpladğn için tşk ederm prenses. Ya çok stres oldm normalde adet olmam şimdide btmiyo lanet şey. Ya net çıkacagnı bilsem adeette olsam gitcem
İyi maşallah.. Ya çok stres yapym iki dakkada bi kendmi kontrol ediyorum yaçıkar tabiki sonuçta bir sorun olacak olsa doktor derki Hayır yapamam rahim filmini beklemrn lazım. .
yarın gidin çektirin rahat olun. .
ben geçen ay çektirdimm sonuçlarim iyi çıktı çok şükür. .
Acayip stresim acayp.. Ya nasıl olcak azalmışım ama adetm snucta. Nasıl yapcsm yaNet cikar,bir sorun olacağını sanmıyorum
Yalnız çok stresli gördüm ben seni
Biraz rahatlamaya çalış
İ
İyi maşallah.. Ya çok stres yapym iki dakkada bi kendmi kontrol ediyorum ya
Evet. Sol tüpüm tıkalıydı açtılar. Rahimde perde varmış. Yarın başka bi özel merkeze gtcemyaptırdınizmi bugün rahim film ini? ??
Evet. Sol tüpüm tıkalıydı açtılar. Rahimde perde varmış. Yarın başka bi özel merkeze gtcem
Cnm bnm ağrısız rahim filmi çektrdm ben.çok ağrılı geçti mi rahim filmi..
benim rahim filminden önce polik temizlediler çok ağrı duydum. .
sonra sıvıyı yolladilar hiç bir şey anlamadım.. 20 dakika falan sürdü bende. .
rahimdeki perdeyi de halleder doktorlar hiç korkmayın ne güzel tupleriniz de açık. .
hayırlısı olsun herkesin hakkında. .
Cnm bnm ağrısız rahim filmi çektrdm ben.
Sol tüpümü açarlarken ağrıdı. Bn pimpirik oldugumdan ağrıdı o da. Düşün yani çekilirken diyodm bnm omzum ağrıdı kadın dedi Bence abartıyosn şuan
Rabbim doğumun kolaylığını veriyo. Bn myle düşünüyorum. O an dünyaya bi melek getiriyosn ya düşünsene :) oooof ofben de çok nazik biriyim bu ağrılara zor dayanıyoruz doğum nasıl yapacaksak. .
Allah yinede tez vakitte nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. ..
Rabbim doğumun kolaylığını veriyo. Bn myle düşünüyorum. O an dünyaya bi melek getiriyosn ya düşünsene :) oooof of
Bnde 4 yıldır bekliyorum cnm. Gördüğün rüyayo rabbim gelecekten göstermiş olsn inşallah inan öok duygulandım. Sabrediyoruz inşallah bebeklerimizden konusacagmz zamanlar gelecek cnmdüşünmesi bile bu kadar guzelken gerçeği nasıldır tahmin bile edemiyorum. .
Rabbim bize de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. ..
sabır sabır sonu güzel olacak inşallah. .
dün gece yine rüyamda gördüm elimi sımsıkı tutmuştu. .
teninin yumuşak ligini bile hissettim hiç uyanmak istemezdim. .
Bugün bütün gün bunu düşünüp ağladım. .
elimi tutmuştu elimi tutmuştu diye gezdim bütün gün. . allahım rüyası bile bu kadar guzelken gerçeği tahmin bile edemiyorum. .
çok isteme olmaz diyorlar. . elimde değil içimden atamiyorum. .
2 yıldır bekliyorum inşallah bigün gelecek meleğim inşallah. ..