- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
-
- Konu Sahibi fiyonkbakery
2 kez gebelik yaşadım ama şu göğüslerdeki dolgunluk hissi,akıntı,kasık ağrısı,duygusal olma ,mide bulantısı hiçbirini yaşamadım,benimkiler yalancı gebelikti heralde :)
Adet geciktiyse şu an kan testi yaptırabilirsin. En net cevabı onun sonucu verir. Hayırlısı...
aslında gecikme olduğu zaman idrar testleri doğru gösteriyor.. gecikmeden önce yapılırsa hata payı oluyor.
ama antibiyotik kullanımı reglde gecikme yapabiliyor. bir de mevsimsel dönüşlerde olabiliyor böyle ufak gecikmeler..
umarım hamilesinizdir, değilseniz de sağlıkla önümüzdeki ay kalırsınız inşallah :)
yaşamadım evet,yani yalancı gebelik derken öyle bişey yokta,kendimi hiç hamile gibi hissetmedim o manada söyledim,karnımda şişmese anlamıycam o derece,yalnız birinde son ayım ağustosa gelince sıcaktan uyku sorunum vardı o kadar.Nasıl yani 2 kez gebelik gerçekleştirdiniz ama hiç belirti yaşamadınız mı? yalancı gebelik derken gerçekten anlamadım :)
yaşamadım evet,yani yalancı gebelik derken öyle bişey yokta,kendimi hiç hamile gibi hissetmedim o manada söyledim,karnımda şişmese anlamıycam o derece,yalnız birinde son ayım ağustosa gelince sıcaktan uyku sorunum vardı o kadar.
Hadi bakalım bekliyoruz kan testini.
idrarda gebelik testleri çok hafife aliniyor ama adet gecikmesine bagli olarak yuzde 99 a varan dogru sonuçlar veriyor benim adete uç gun kala pızitifi gordum ki bu her zaman mumkun olmayabilir yumurtlama gunune ve dollenmeye gore degişebilir ama senin uç gun geçmiş olsa çikardı gbime geliyor yada geç dollenmede olabilirSelamlar hanımlar, yaklaşık 4,5 - 5 aydır çocuk için çalışmalarımız devam etmekte korunmasız olarak eşim ile birliktelik yaşıyoruz her ay tabi ki de hüsran kırmızı kartları görmüş oluyorum her ay düzenli olarak adetim gerçekleşir, geçen aylardan farklı olarak bu ay adetim gecikmesinin bugün 3 üncü günü normal şartlarda hiç şaşmazdı günlerim ama bu ekim ayında günüm geçti normalde regl günüme 1 hafta kala göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk olurdu onlarda yok şuan ne gelen var ne giden ki ben ilk defa bu ay hiç kafama takmadım bu çocuk işini Allah ım sana bırakıyorum sabrediyorum diyip aklımdan attım üstüne düşmedim ayın 11 inde regl olmam lazım ama bugün ayın 14 ü ne gelen var ne giden üstelik gebelik belirtim de yok bugün dayanamadım sabah idrar testi aldım ecz.den 14.00 tl idi fiyatı yani orta düzey kalitede bir test 2 saat önce yaptım sonuç negatif 15 dakika bekledim başındaaranıza hiç belirti yaşamadan gebeliği öğrenen oldu mu? Ya da idrar testinde çıkmayıp kanda öğrenen var mıdır?
ben idrar testini 1 hafta geçince yaptım çift cizgi gördüm. daha önce yapsam çıkar mıydı bilmiyorum.
idrarda gebelik testleri çok hafife aliniyor ama adet gecikmesine bagli olarak yuzde 99 a varan dogru sonuçlar veriyor benim adete uç gun kala pızitifi gordum ki bu her zaman mumkun olmayabilir yumurtlama gunune ve dollenmeye gore degişebilir ama senin uç gun geçmiş olsa çikardı gbime geliyor yada geç dollenmede olabilir
Benimde 3 gün geçti testte negatif çıktı bende bekliyorum merakla hafta sonunu inşallah tutmuştur, bi de 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım korkuyo insan o zaman bi sürü belirti vardı şimdi sadece karında şişlik doygunluk var hayırlısı bakalım
İnşalah canım dua edin nolur çok umutluyum bu sefer amaÇok geçmiş olsun umarım tutunmuştur bebeğin canım
İnşalah canım dua edin nolur çok umutluyum bu sefer ama
2. çizgi çok belirgin miydi?ben idrar testini 1 hafta geçince yaptım çift cizgi gördüm. daha önce yapsam çıkar mıydı bilmiyorum.
Amin canıminşallah rabbim dualarını kabul eder, benim gibi isteyen herkese nasip etsin Allah ım inşallah