Adetimin gecikmesinin 3.günü Hamilelik belirtim hiç yok :(

2 kez gebelik yaşadım ama şu göğüslerdeki dolgunluk hissi,akıntı,kasık ağrısı,duygusal olma ,mide bulantısı hiçbirini yaşamadım,benimkiler yalancı gebelikti heralde :)

Nasıl yani 2 kez gebelik gerçekleştirdiniz ama hiç belirti yaşamadınız mı? yalancı gebelik derken gerçekten anlamadım :)

aslında gecikme olduğu zaman idrar testleri doğru gösteriyor.. gecikmeden önce yapılırsa hata payı oluyor.

ama antibiyotik kullanımı reglde gecikme yapabiliyor. bir de mevsimsel dönüşlerde olabiliyor böyle ufak gecikmeler..

umarım hamilesinizdir, değilseniz de sağlıkla önümüzdeki ay kalırsınız inşallah :)

Uzun zamandır antibiyotik kullanmadım, her ay düzenli gününde olurum şaşmaz regl günüm, amin inşallah çok teşekkküürler :)

Nasıl yani 2 kez gebelik gerçekleştirdiniz ama hiç belirti yaşamadınız mı? yalancı gebelik derken gerçekten anlamadım :)
yaşamadım evet,yani yalancı gebelik derken öyle bişey yokta,kendimi hiç hamile gibi hissetmedim o manada söyledim,karnımda şişmese anlamıycam o derece,yalnız birinde son ayım ağustosa gelince sıcaktan uyku sorunum vardı o kadar.

Hakkımda hayırlısını nasip etsin rabbim :)

idrarda gebelik testleri çok hafife aliniyor ama adet gecikmesine bagli olarak yuzde 99 a varan dogru sonuçlar veriyor benim adete uç gun kala pızitifi gordum ki bu her zaman mumkun olmayabilir yumurtlama gunune ve dollenmeye gore degişebilir ama senin uç gun geçmiş olsa çikardı gbime geliyor yada geç dollenmede olabilir

Benimde 3 gün geçti testte negatif çıktı bende bekliyorum merakla hafta sonunu inşallah tutmuştur, bi de 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım korkuyo insan o zaman bi sürü belirti vardı şimdi sadece karında şişlik doygunluk var hayırlısı bakalım

Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Çok geçmiş olsun umarım tutunmuştur bebeğin canım

5 gün gecikmede benden. Aslında dün test yaptım ama negatif çıktı ümidim yok, regl ve hamilelik belirtim de yok. Belirsiz ve gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…