Adetimin gecikmesinin 3.günü Hamilelik belirtim hiç yok :(

Bir hafta geçmesini bekle çok stres yapma düşünme. O zaman bir daha test yap. Erken oldugu için çıkmıyor olabilir.
Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin yavrucakları :)

aynı durumdayız canım 3. günüm kasıklarımda ağrı göğüslerde şişkinlik ve acı var ... test yapmayı düşünmüyorum ben nedense ... hakkımızda hayırlısı olsun ...ben cumaya kadar bekleyeceğim ... nedense olacakmışım gibi bi his var :) rabbim senin gönlüne göre versin :) gelişmelerden haberdar et :)

Kizlar cok tesekkur ederim Allah hepimizin gonlune gore versin insallah hepimiz hamis olalim kucaklarimiz dolsun insallah sevgiler bu arada cunartesi kan testi yapacagim kismetse insallah haber verecegim allah in izni ile :)

valla benımde dun 1 haftam vardı progestan testı yaptırırken gebelıkte yaptırdım negatıf cıktı gercı dok zaten cıkmaz dedı ama yınede uzuldum sanırım bu ayda olmadı ıns sen kavusursun bebısıne

Herşeyin bir zamanı var rabbim ol dedikten sonra kimse önünde duramaz hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için canım inşallah hepimiz kavuşalım isteyen herkes inşallah

Arkadaşlar merhaba tekrardan bugün 6. günüm oldu gecikeli ne gelen var ne giden üstelik hiç bir regl belirtisi bile yok bende ilk defa başıma geliyor dün dayanamadım yani gecikmemin 5.günü idi özel bir poliklinikte kanda beta hcg yaptırdım negatif sonucum 2.0 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…