- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
-
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Selamlar hanımlar, yaklaşık 4,5 - 5 aydır çocuk için çalışmalarımız devam etmekte korunmasız olarak eşim ile birliktelik yaşıyoruz her ay tabi ki de hüsran kırmızı kartları görmüş oluyorum her ay düzenli olarak adetim gerçekleşir, geçen aylardan farklı olarak bu ay adetim gecikmesinin bugün 3 üncü günü normal şartlarda hiç şaşmazdı günlerim ama bu ekim ayında günüm geçti normalde regl günüme 1 hafta kala göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk olurdu onlarda yok şuan ne gelen var ne giden ki ben ilk defa bu ay hiç kafama takmadım bu çocuk işini Allah ım sana bırakıyorum sabrediyorum diyip aklımdan attım üstüne düşmedim ayın 11 inde regl olmam lazım ama bugün ayın 14 ü ne gelen var ne giden üstelik gebelik belirtim de yok bugün dayanamadım sabah idrar testi aldım ecz.den 14.00 tl idi fiyatı yani orta düzey kalitede bir test 2 saat önce yaptım sonuç negatif 15 dakika bekledim başındaaranıza hiç belirti yaşamadan gebeliği öğrenen oldu mu? Ya da idrar testinde çıkmayıp kanda öğrenen var mıdır?
Ilk gebeligimde hicbir belirtim yoktu sadece akinti vardi. Ikincisinde de butu belirtilrr vardi.Ben hamileliklerimi adet gunu 2.5 liralik ucuz testlerle ogrendim.
Hayirlisi olsun. Inşallah hamilesindir
SLM CANIM BENİMDE AYIN 12 DE OLMAM GEREKİYORDU OLMADIM HENÜZ HAFİF ADET SANCISI VAR ONUN HARİCİ BENİŞMDE GÖGÜSLERDE VS HİÇ ACI YOK AKINTI VAR SARI RENKLİ TEST YAPÖMIYORUM BEKLİCEM AMA ADET OLUCAK GİBİ HİSSEDİYORUM 1.5 YIL OLDU BEBEK BEKLİYORUZ RABBİM NASİP EDERSE
cnm birkaç gün bekle adet olmazsan kan testi yaptır onda çıkar
bu kadar erken gebelik idrar testinde gözükmez
hakkınızda hayırlısı olsun o kadar pahalı testler almanıza gerek yok 2-3 tl lik testlerde aynı sonucu veriyor zaten. Umarım bir an önce güzel haberler alırsınız
Cumartesi gününe kadar bekleyeceğim hala gelmez ise poliklinikte kan testi yaptıracağım hakkımda hayırlısı olsunçok teşekkür ederim :)
Selamlar hanımlar, yaklaşık 4,5 - 5 aydır çocuk için çalışmalarımız devam etmekte korunmasız olarak eşim ile birliktelik yaşıyoruz her ay tabi ki de hüsran kırmızı kartları görmüş oluyorum her ay düzenli olarak adetim gerçekleşir, geçen aylardan farklı olarak bu ay adetim gecikmesinin bugün 3 üncü günü normal şartlarda hiç şaşmazdı günlerim ama bu ekim ayında günüm geçti normalde regl günüme 1 hafta kala göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk olurdu onlarda yok şuan ne gelen var ne giden ki ben ilk defa bu ay hiç kafama takmadım bu çocuk işini Allah ım sana bırakıyorum sabrediyorum diyip aklımdan attım üstüne düşmedim ayın 11 inde regl olmam lazım ama bugün ayın 14 ü ne gelen var ne giden üstelik gebelik belirtim de yok bugün dayanamadım sabah idrar testi aldım ecz.den 14.00 tl idi fiyatı yani orta düzey kalitede bir test 2 saat önce yaptım sonuç negatif 15 dakika bekledim başındaaranıza hiç belirti yaşamadan gebeliği öğrenen oldu mu? Ya da idrar testinde çıkmayıp kanda öğrenen var mıdır?
Kendinizi fazla alıştırmayın bebeğin kalp atışını duyana kadar, kan testi tutar ama mol gebelik olur filan, sonrası gerçekten yıkıcı olyor psikoloji açısından. Benim hiç belirtim olmadı ama test ilk geçiktiği gün pozitif çıktı.Umarım herşey yolunda gider :)
Akıntı bende de var dün akşam regl oldum sandım hemen wc ye gittim geldi diye su gibi bir akıntı gelmiş anlamadım ki bugün çok üzüldüm ilk defa negatif görünce testi ama kimisinde idrar da çıkmıyormuş bugün 3.gün gelmemesinin kafam karıştı
ettim canım Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin inşallah sana ve tüm isteyenlere tabi bana da. Gebeyim ama doğumu var sağlıklı olması var sende bana dua et olur muUmarım umarım umarım isteyen herkes yaşasın inşallah gebesiniz sanırım :) benim içinde dua edebilir misiniz hamişlerin duası kabul olurmuş :) ismim merve :)
ettim canım Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin inşallah sana ve tüm isteyenlere tabi bana da. Gebeyim ama doğumu var sağlıklı olması var sende bana dua et olur mu
Aynı dertten muzdaribiz 3 gün geçti testler negatif çıkıyor
Canım acele etme. Sağlık ocakları bile 10 gün gecikmeden kan testi yapmıyor. Kaldı ki idrarda çıkması daha zor.